Windows 10 lisans gitmeden nasıl sıfırlanır?

AkadirAY

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS
Arkadaşlar, yakın zamanda bilgisayarımda fazla dosya olduğu için sıfırlamak istedim ama Excel PowerPoint gibi uygulamaların lisansı gitmeden nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Windows 10 bone kullanıyorum.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi aldığınız ürün anahtarları mail adresinize tanımlıysa sıfırlayınca otomatik aktif olacaktır eğer aynı mail adresiyle aktif ederseniz. Eğer korsan olarak aktif ettiyseniz bir şey diyemem.

Hayır korsan değil bir akarabam aracılığıyla toplamıştım.

Ya da lisans kodlarını bir yere not almış iseniz gitmesinde sakınca yok ama yukarıda bahsedilen çok büyük kolaylık her defasında girmezsiniz kodları.

Öncelikle Microsoft hesabınızın (Microsoft hesabı nedir?) Windows 10 dijital lisansınızla ilişkili olup olmadığını öğrenin. Öğrenmek için, başlangıç düğmesini, ardından ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik'i ve ardından etkinleştirme'yi seçin. Etkinleştirme durumu mesajı size hesabınızın ilişkili olup olmadığını söyler.

Windows 10: Windows Lisansını bir Microsoft Hesabı ile İlişkilendirme

Son düzenleme:

Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…