Windows 10 Pro'yu etkinleştirmek için 10-20 TL'ye lisans anahtarı alacağım. Nereden almamı önerirsiniz?
Ben bunu almayı düşünüyorum ama güvenilir mi, anahtar nasıl bana iletilecek emin değilim.
Windows 10 Pro'yu etkinleştirmek için 10-20 TL'ye lisans anahtarı alacağım. Nereden almamı önerirsiniz?
Ben bunu almayı düşünüyorum ama güvenilir mi, anahtar nasıl bana iletilecek emin değilim.
Mesaj ile iletiyorlar. Etkinleştirmede hata verirse telefon üzerinden gönderdikleri etkinleştirme merkezini arayıp birkaç dakika içinde lisansı tanıtabiliyorsun.
Windows 10 Pro , Grammarly, Office 365 E3 lisansı ve Linkedin Premium gibi daha bir çok ürünün lisansını uygun fiyata web sitemizden temin edebilirsiniz.
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Retail Lisans Key. Güvenli ödeme anında teslimat.