Windows 10 lisans önerisi

Trabzon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dün PC format attım. Lisansburada sitesinden lisans alacağım. OEM key anakarta işliyormuş, format atsan bile lisans gitmiyormuş.

Normal Pro 27 TL, OEM 30 TL üstü. Sizce hangisini alayım, ne önerirsiniz? Ya da daha uygun fiyatlı key alabileceğim site var mı?

OEM Key'ler tek ya da 2-3 kullanımlık oluyor. Lisansburada'nın Whatapp'tan desteği ile konuştuğumda bana bunu söyledi. Ben 1.5 sene önce 10 TL'ye almıştım ve şu an sanırım iptal oldu, kabul etmiyor keyi. Ömür boyu kullanabilmek için Retail lisans almamı söyledi. 50-55 lira civarı birşeydi, şu anlık almadım ama seninde Retail almanı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim sağ ol.

OEM Key'ler tek ya da 2-3 kullanımlık oluyor. Lsansburada'nın Whatapp'tan desteği ile konuştuğumda bana bunu söyledi. Ben 1.5 sene önce 10 TL'ye almıştım ve şu an sanırım iptal oldu, kabul etmiyor keyi. Ömür boyu kullanabilmek için Retail lisans almamı söyledi. 50-55 lira civarı birşeydi, şu anlık almadım ama seninde Retail almanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar, dün PC format attım. Lisansburada sitesinden lisans alacağım. OEM key anakarta işliyormuş, format atsan bile lisans gitmiyormuş.

Normal Pro 27 TL, OEM 30 TL üstü. Sizce hangisini alayım, ne önerirsiniz? Ya da daha uygun fiyatlı key alabileceğim site var mı?
Amazon üzerinden 20TL vererek Retail lisans almıştım 2 hafta önce. Sıkıntı yok şuanlık.

Tam 40. dakikada ürünü Amazon mesaj kısmından teslim etti. 1 saati geçmez yani. Gün içinde sipariş verirsen daha hızlı teslim alırsın. Büyük ihtimal 1 saat olmadan yine gönderirler.
Retial Cd key yazıyor lisans oluyor dimi.Cd key yazmıyor normalde diğerlerinde hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı