Abdullah Boztepe Hectopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2018 #11 bertel moore dedi: İlk önce Facebook'a giriş yap, giriş yaptıktan sonra linke tıkla profilim karşına çıkar. Bulamassan profilim bu, Ömer Faruk Doğan diye arat. Eki Görüntüle 207367 Genişletmek için tıkla... Selamün Aleyküm Bende de aynı sorun var hocam bana yardımcı olur musun, Facebook'tan bulamadım seni?
bertel moore dedi: İlk önce Facebook'a giriş yap, giriş yaptıktan sonra linke tıkla profilim karşına çıkar. Bulamassan profilim bu, Ömer Faruk Doğan diye arat. Eki Görüntüle 207367 Genişletmek için tıkla... Selamün Aleyküm Bende de aynı sorun var hocam bana yardımcı olur musun, Facebook'tan bulamadım seni?
bertel moore Hectopat Katılım 10 Ekim 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #12 Abdullah Boztepe dedi: Selamün Aleyküm Bende de aynı sorun var hocam bana yardımcı olur musun, Facebook'tan bulamadım seni? Genişletmek için tıkla... Yeni hesabım bu Ömer Faruk Doğan
Abdullah Boztepe dedi: Selamün Aleyküm Bende de aynı sorun var hocam bana yardımcı olur musun, Facebook'tan bulamadım seni? Genişletmek için tıkla... Yeni hesabım bu Ömer Faruk Doğan