Windows 10 lisans ve disk bölümü

Merhaba yeni bir Monster bilgisayar satın aldım Abra A7 V13 500 GB SSD disklik bu bilgisayara Windows 10 kuracağım 2 sorum var Rufus da GPT mi MBR mi hangisini seçmeliyim 2. sorum da lisans anahtarı konusunda Windows 10 Pro Satın Al - PttAVM.com şuradan almayı düşünüyorum önerir misiniz?
GPT orta ve yüksek sistemler için ideal 2.olarak 10 tl ye lisans almayın çalıntı çıkabilir

rufusu açıp isoyu seçtikten sonra hiçbir ayara dokunmadan diske yazın lisans konusuna gelecek olursak microsoftun kendi sayfasından satın almanızı tavsiye ederim çünkü diğer satıcılar korsan ürün satabiliyor

Ben aldım bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.
Teşekkür ederim buradan satın alırım.

Windows 10 Kurulum yaparken boot kısmından launch csm kapatın diye video gördüm fakat benim aldığım bilgisayarın boot menüsünde launch csm diye bir seçenek yok kapatmam gerekiyor mu.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim buradan satın alırım.

Windows 10 Kurulum yaparken boot kısmından launch CSM kapatın diye video gördüm fakat benim aldığım bilgisayarın boot menüsünde launch CSM diye bir seçenek yok kapatmam gerekiyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı