Windows 10 lisansı 11'e geçer mi?

Sindoww 7

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ A520M-APRO, RYZEN5 5500 ASUS DUAL GTX 1650 OC, GOODRAM DDR4 16 GB 3600 MHZ RAM, MSİ A600DNPSU, MSİ SPATİUM 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Mevcut sistemimde Windows 10 kullanıyorum ve 2015 yılında Windows 10'a yükseltme yaparak geçtiğim için Microsoft Account'a lisans tanımlanmış. Şimdi sistemimi güncelleyeceğim ve yeni sistemde Windows 11 kullanacağım. Windows 10'daki lisansım 11 de geçerli olur mu? Yine 2015 yılında olduğu gibi yükseltme şeklinde mi geçmem gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft hesabına bağlamadan anakart değişimi yaptığımda key kabul edilmemişti. Siz en azından hesabınıza bağlayıp deneyin. Olmazsa yeni key almak zorunda kalırsınız.

Anladım hocam parçaları daha bugün sipariş verdim. Elime ulaşsın bilgisayarcıya götürüp toplatıcam sonra eve gelince uğraşırım.

Önce 10 kurup bir performansına bakacağım birkaç hafta sonra bir 11'e geçerim arada fark var mı yok mu deneyimlemiş olurum diye düşünüyorum.

Merhaba. Mevcut sistemimde Windows 10 kullanıyorum ve 2015 yılında Windows 10'a yükseltme yaparak geçtiğim için Microsoft Account'a lisans tanımlanmış. Şimdi sistemimi güncelleyeceğim ve yeni sistemde Windows 11 kullanacağım. Windows 10'daki lisansım 11 de geçerli olur mu? Yine 2015 yılında olduğu gibi yükseltme şeklinde mi geçmem gerekir?

10/11 aynı keydir, ister aynı key ile Dual kur.

Eğer anakarta çakılıysa yükseltme kodu geçer diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı