Windows 10 lisansı 11'e geçer mi?

Sindoww 7

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ A520M-APRO, RYZEN5 5500 ASUS DUAL GTX 1650 OC, GOODRAM DDR4 16 GB 3600 MHZ RAM, MSİ A600DNPSU, MSİ SPATİUM 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Mevcut sistemimde Windows 10 kullanıyorum ve 2015 yılında Windows 10'a yükseltme yaparak geçtiğim için Microsoft Account'a lisans tanımlanmış. Şimdi sistemimi güncelleyeceğim ve yeni sistemde Windows 11 kullanacağım. Windows 10'daki lisansım 11 de geçerli olur mu? Yine 2015 yılında olduğu gibi yükseltme şeklinde mi geçmem gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba Windows 10 yüklü flash diskimi taktım ancak format aşamasına geçmedi. Ne olur ne olmaz diye 11 yüklediğim 2. disk çalıştı onunla 11 yükledim. Sorun şu ki lisansım yok. Bu durumu ücretsiz şekilde nasıl çözebilirim? Tekrar Windows 10 yükleyip 11'e yükseltme mi yapmam gerekiyor yoksa başka yöntemi var mıdır? KMSpico tarzı virüs yazılımları hayatta kullanmam, yasa dışı keyleri ise satın alıp paramı heba etmek istemiyorum. Alternatif olarak uygun yollu bir çözüm var mıdır?

Arkadaşlar merhaba Windows 10 yüklü flash diskimi taktım ancak format aşamasına geçmedi. Ne olur ne olmaz diye 11 yüklediğim 2. disk çalıştı onunla 11 yükledim. Sorun şu ki lisansım yok. Bu durumu ücretsiz şekilde nasıl çözebilirim? Tekrar Windows 10 yükleyip 11'e yükseltme mi yapmam gerekiyor yoksa başka yöntemi var mıdır? KMSpico tarzı virüs yazılımları hayatta kullanmam, yasa dışı keyleri ise satın alıp paramı heba etmek istemiyorum. Alternatif olarak uygun yollu bir çözüm var mıdır?

10/11 aynı keydir. Aynı key ile ister Dual kur fark etmez.
Piyasada birçok free key bulabilirsin. Ararsın Microsoft etkinleştirme keyin kabul ise etkinleştirirsin.
Free key,
Ucuz key,
Microsoft'tan alınan key, hepsi aynı işi yapar.
Vs.

10/11 aynı keydir. Aynı key ile ister Dual kur fark etmez.
Piyasada birçok free key bulabilirsin. Ararsın Microsoft etkinleştirme keyin kabul ise etkinleştirirsin.
Free key,
Ucuz key,
Microsoft'tan alınan key, hepsi aynı işi yapar.
Vs.

Hocam peki hesabmdaki dijital etkinleştirme yapan keyi nasıl bulurum? Onu bulup Windows 11'i öyle etkinleştirsem olmaz mı?

Hocam peki hesabmdaki dijital etkinleştirme yapan keyi nasıl bulurum? Onu bulup Windows 11'i öyle etkinleştirsem olmaz mı?

Pro surumse bul bir MAK key, etkinleştir.
Sonra blacklist olsa bile bul bir oem/tetail gir.
PC olsun oem/retail.
Sonra ister hesaba bagla.
Home Retail 300 civarı aktif var piyasada, bildiğim.
Sorun yasatsan D arsivindeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı