Windows 10 lisansı farklı sisteme aktarılır mı?

Lorthfer

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba yakında yeni bir sistem alacağım. Sistem deneme sürümü olarak gelecek eğer öyle uygun görürsem fakat şu anki PC'de Windows 10 orijinal olarak var. Ben bu Windows 10'u öbür sisteme geçirebilir miyim? Yoksa deneme sürümünü yükletip Durmaplay'den key almam mı mantıklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yeni bilgisayarınıza Windows 10 deneme sürümünü kurun. Sonra orjinal Windows 10 sürümü bulunan bilgisayarınızda Ayarlara girin ve Hesaplar sekmesinde Microsoft hesabınız ile giriş yapın. Sonra yeni bilgisayarınıza da aynı şekilde aynı Microsoft hesabı ile giriş yapın ve Hesaplar sekmesinde Ayarlarınızı eşitleyin seçeneğinden ayarları eşitlediğinizde Windows 'unuz aktif olacaktır. Bir arkadaşımın bilgisayarını da böyle orjinal Windows 10 yapmıştım. :)

Öncelikle yeni bilgisayarınıza Windows 10 deneme sürümünü kurun. Sonra orjinal Windows 10 sürümü bulunan bilgisayarınızda Ayarlara girin ve Hesaplar sekmesinde Microsoft hesabınız ile giriş yapın. Sonra yeni bilgisayarınıza da aynı şekilde aynı Microsoft hesabı ile giriş yapın ve Hesaplar sekmesinde Ayarlarınızı eşitleyin seçeneğinden ayarları eşitlediğinizde Windows 'unuz aktif olacaktır. Bir arkadaşımın bilgisayarını da böyle orjinal Windows 10 yapmıştım. :)
Teşekkürler !

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı