Windows 10 lisansı alacağım ama 11 de çalışır mı? Bir de 10-15 TL'ye arıyorum var mıdır?
Cevabınız yanlış. Düzeltelim. Microsoft, aynı Windows 8.1 ve Windows 7 kullanıcılarının Windows 10'a geçirmesini teşvik etmek için bir süreliğine Windows 8.1 ve Windows 7 lisanslarını geçerli kılmıştı ve bu durum şu an Windows 10'dan Windows 11'e geçecekler için de var.Çalışmaz, her lisans kendi işletim sisteminin belirli bir sürümü için geçerlidir.
Hocam windows 11 kullanıyorum 10 lisansı alıp aktif edeceğim. Lisansım gitti.Çalışır.
Düzeltelim. Microsoft, aynı Windows 8.1 ve Windows 7 kullanıcılarının Windows 10'a geçirmesini teşvik etmek için bir süreliğine Windows 8.1 ve Windows 7 lisanslarını geçerli kılmıştı ve bu durum şu an Windows 10'dan Windows 11'e geçecekler için de var.
Windows 7'den Windows 10'a ücretsiz geçiş hatırlamıyorsam 2016'ya kadar geçerliydi.Hocam elimde Windows 7 Home Basic lisansım var ama çalışmıyor nedense?
Windows 7'den Windows 10'a ücretsiz geçiş hatırlamıyorsam 2016'ya kadar geçerliydi.
Windows 7'den Windows 10'a ücretsiz geçiş hatırlamıyorsam 2016'ya kadar geçerliydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.