lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.698 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #11 sonfindikkiran dedi: Eğer çalışsaydı linansın adını Windows 10 yerine sadece Windows lisansı yazarlardı. Ne beğenmedim atıyorsunuz arkadaş, varsa bildiğiniz yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam lisansların çalıştığını biliyorum şu an lisans arıyorum hangisini alsam diye bütçe çok yok Windows 11 lisansı alacağım yine de.
sonfindikkiran dedi: Eğer çalışsaydı linansın adını Windows 10 yerine sadece Windows lisansı yazarlardı. Ne beğenmedim atıyorsunuz arkadaş, varsa bildiğiniz yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam lisansların çalıştığını biliyorum şu an lisans arıyorum hangisini alsam diye bütçe çok yok Windows 11 lisansı alacağım yine de.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 23 Ocak 2023 #12 sonfindikkiran dedi: Eğer çalışsaydı linansın adını Windows 10 yerine sadece Windows lisansı yazarlardı. Genişletmek için tıkla... Geçilebiliyordu. Hatta bazı açıklarla hala ücretsiz geçiş yapılabiliyor. Redirecting
sonfindikkiran dedi: Eğer çalışsaydı linansın adını Windows 10 yerine sadece Windows lisansı yazarlardı. Genişletmek için tıkla... Geçilebiliyordu. Hatta bazı açıklarla hala ücretsiz geçiş yapılabiliyor. Redirecting
sonfindikkiran Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 23 Ocak 2023 #13 lusie dedi: Hocam lisansların çalıştığını biliyorum şu an lisans arıyorum hangisini alsam diye bütçe çok yok Windows 11 lisansı alacağım yine de. Genişletmek için tıkla... Tedbiri elden bırakma, doğru yapıyorsun.
lusie dedi: Hocam lisansların çalıştığını biliyorum şu an lisans arıyorum hangisini alsam diye bütçe çok yok Windows 11 lisansı alacağım yine de. Genişletmek için tıkla... Tedbiri elden bırakma, doğru yapıyorsun.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 23 Ocak 2023 #14 lusie dedi: Hocam lisansların çalıştığını biliyorum şu an lisans arıyorum hangisini alsam diye bütçe çok yok Windows 11 lisansı alacağım yine de. Genişletmek için tıkla... Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans adresinden alın. Güvenilirdir. Memnun olmayan kişi görmedim.
lusie dedi: Hocam lisansların çalıştığını biliyorum şu an lisans arıyorum hangisini alsam diye bütçe çok yok Windows 11 lisansı alacağım yine de. Genişletmek için tıkla... Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans adresinden alın. Güvenilirdir. Memnun olmayan kişi görmedim.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.698 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #15 sonfindikkiran dedi: Tedbiri elden bırakma, doğru yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Peki ya nerden alabilirim en fazla 30 tl ayırabilirim ama güvenilirlik söz konusunu onda 518679 dedi: Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans adresinden alın. Güvenilirdir. Memnun olmayan kişi görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir lisans 120 tl yokki o kadar param.
sonfindikkiran dedi: Tedbiri elden bırakma, doğru yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Peki ya nerden alabilirim en fazla 30 tl ayırabilirim ama güvenilirlik söz konusunu onda 518679 dedi: Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans adresinden alın. Güvenilirdir. Memnun olmayan kişi görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir lisans 120 tl yokki o kadar param.
sonfindikkiran Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 23 Ocak 2023 #16 lusie dedi: Peki ya nereden alabilirim en fazla 30 TL ayırabilirim ama güvenilirlik söz konusunu onda Hocam bir lisans 120 TL yok ki o kadar param. Genişletmek için tıkla... Softexen sitesinden alabilirsin. Hem güvenilir ve sadece 7 lira
lusie dedi: Peki ya nereden alabilirim en fazla 30 TL ayırabilirim ama güvenilirlik söz konusunu onda Hocam bir lisans 120 TL yok ki o kadar param. Genişletmek için tıkla... Softexen sitesinden alabilirsin. Hem güvenilir ve sadece 7 lira
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 23 Ocak 2023 #17 sonfindikkiran dedi: Softexen sitesinden alabilirsin. Hem güvenilir ve sadece 7 lira Genişletmek için tıkla... Sağlam Lisans daha güvenli diye düşünüyorum. İster bilindik olması, ister Şikayetvar sitesinde daha yüksek puana sahip olması... Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar Markalarla yaşadığınız sorunları şikayet etmek ve çözüm bulmak, diğer müşterilerin yorumlarını okuyarak alışveriş yapmak istiyorsanız sikayetvar.com! www.sikayetvar.com
sonfindikkiran dedi: Softexen sitesinden alabilirsin. Hem güvenilir ve sadece 7 lira Genişletmek için tıkla... Sağlam Lisans daha güvenli diye düşünüyorum. İster bilindik olması, ister Şikayetvar sitesinde daha yüksek puana sahip olması... Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar Markalarla yaşadığınız sorunları şikayet etmek ve çözüm bulmak, diğer müşterilerin yorumlarını okuyarak alışveriş yapmak istiyorsanız sikayetvar.com! www.sikayetvar.com
sonfindikkiran Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 23 Ocak 2023 #18 518679 dedi: Sağlam Lisans daha güvenli diye düşünüyorum. İster bilindik olması, ister Şikayetvar sitesinde daha yüksek PUA'na sahip olması... Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar Markalarla yaşadığınız sorunları şikayet etmek ve çözüm bulmak, diğer müşterilerin yorumlarını okuyarak alışveriş yapmak istiyorsanız sikayetvar.com! www.sikayetvar.com Genişletmek için tıkla... Bütçesi yetse oradan alırdı zaten? Adam bütçem 30 TL diyor, o yüzden bu siteyi önerdim
518679 dedi: Sağlam Lisans daha güvenli diye düşünüyorum. İster bilindik olması, ister Şikayetvar sitesinde daha yüksek PUA'na sahip olması... Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar Markalarla yaşadığınız sorunları şikayet etmek ve çözüm bulmak, diğer müşterilerin yorumlarını okuyarak alışveriş yapmak istiyorsanız sikayetvar.com! www.sikayetvar.com Genişletmek için tıkla... Bütçesi yetse oradan alırdı zaten? Adam bütçem 30 TL diyor, o yüzden bu siteyi önerdim
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 23 Ocak 2023 #19 sonfindikkiran dedi: Bütçesi yetse oradan alırdı zaten? Adam bütçem 30 TL diyor, o yüzden bu siteyi önerdim Genişletmek için tıkla... Kendisi bilir. Pinti Store da olabilir. Bunu da ekleyeyim.
sonfindikkiran dedi: Bütçesi yetse oradan alırdı zaten? Adam bütçem 30 TL diyor, o yüzden bu siteyi önerdim Genişletmek için tıkla... Kendisi bilir. Pinti Store da olabilir. Bunu da ekleyeyim.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.698 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #20 sonfindikkiran dedi: Bütçesi yetse oradan alırdı zaten? Adam bütçem 30 TL diyor, o yüzden bu siteyi önerdim Genişletmek için tıkla... Hocam aldım çalıştırdım biraz uğraştırdı ama iyi ama maksimum 10 dk sürdü çalıştı
sonfindikkiran dedi: Bütçesi yetse oradan alırdı zaten? Adam bütçem 30 TL diyor, o yüzden bu siteyi önerdim Genişletmek için tıkla... Hocam aldım çalıştırdım biraz uğraştırdı ama iyi ama maksimum 10 dk sürdü çalıştı