YakupAla Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Window 10 key alacağım saglam Lisans'tan. Acaba 10 alsam 11'de çalışır mı? Bir de şu an alsam key elime ne zaman geçer? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
Window 10 key alacağım saglam Lisans'tan. Acaba 10 alsam 11'de çalışır mı? Bir de şu an alsam key elime ne zaman geçer?
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2023 #2 Çalışır. Artı 0 Eksi
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.210 Çözümler 22 5 Aralık 2023 #3 Çalışır. Artı 0 Eksi
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 5 Aralık 2023 #4 Evet çalışıyor yükseltme yapabiliyorsun bedavaya. 2-3 saat içinde mail e geliyor. Artı 0 Eksi
KS KS YakupAla Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #5 Zatoichi dedi: Evet çalışıyor yükseltme yapabiliyorsun bedavaya. 2-3 saat içinde mail e geliyor. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim ama maili yazarken Gmail yerine gmial yazmışım sıkıntı olur mu ? Düzelmiyorda. Artı 0 Eksi
Zatoichi dedi: Evet çalışıyor yükseltme yapabiliyorsun bedavaya. 2-3 saat içinde mail e geliyor. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim ama maili yazarken Gmail yerine gmial yazmışım sıkıntı olur mu ? Düzelmiyorda.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #6 YakupAla dedi: Siparişi verdim ama maili yazarken Gmail yerine gmial yazmışım sıkıntı olur mu ? Düzelmiyorda. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Artı 0 Eksi
YakupAla dedi: Siparişi verdim ama maili yazarken Gmail yerine gmial yazmışım sıkıntı olur mu ? Düzelmiyorda. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.210 Çözümler 22 5 Aralık 2023 #7 Whatsapp hatlarından ulaşın. Artı 0 Eksi
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 5 Aralık 2023 #8 YakupAla dedi: Siparişi verdim ama maili yazarken Gmail yerine gmial yazmışım sıkıntı olur mu ? Düzelmiyorda. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ne yazık ki. Sipariş verdiğin yer ile iletişime geçebiliyorsan bi dene. Artı 0 Eksi
YakupAla dedi: Siparişi verdim ama maili yazarken Gmail yerine gmial yazmışım sıkıntı olur mu ? Düzelmiyorda. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ne yazık ki. Sipariş verdiğin yer ile iletişime geçebiliyorsan bi dene.
KS KS YakupAla Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #9 Zatoichi dedi: Onu bilmiyorum ne yazık ki. Sipariş verdiğin yer ile iletişime geçebiliyorsan bi dene. Genişletmek için tıkla... Çınar ÇİFTÇİ dedi: Whatsapp hatlarından ulaşın. Genişletmek için tıkla... Whatsapp hattına ve Sağlamlisans sitesindeki desteğe yazdım ama ses yok Artı 0 Eksi
Zatoichi dedi: Onu bilmiyorum ne yazık ki. Sipariş verdiğin yer ile iletişime geçebiliyorsan bi dene. Genişletmek için tıkla... Çınar ÇİFTÇİ dedi: Whatsapp hatlarından ulaşın. Genişletmek için tıkla... Whatsapp hattına ve Sağlamlisans sitesindeki desteğe yazdım ama ses yok