Berkay Özsoy Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 13 17 Mayıs 2021 #1 Windows 10 Pro Retail lisansımı nasıl Microsoft hesabına bağlayabilirim? Format atsam kullanamayacağım anahtarı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Windows 10 Pro Retail lisansımı nasıl Microsoft hesabına bağlayabilirim? Format atsam kullanamayacağım anahtarı.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 17 Mayıs 2021 #2 O anakartına işledi bir kere format atsan da otomatik etkinleşir.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #3 CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girerseniz görürsünüz lisans anahtarını: Kod:Panoya kopyala wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girerseniz görürsünüz lisans anahtarını: Kod:Panoya kopyala wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 17 Mayıs 2021 #4 Anakarta işledi büyük ihtimalle çıkmaz hocam . Çıkarsada üstteki arkadaşında dediği kodları uygulayabilirsin.
Anakarta işledi büyük ihtimalle çıkmaz hocam . Çıkarsada üstteki arkadaşında dediği kodları uygulayabilirsin.
Berkay Özsoy Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 13 17 Mayıs 2021 #5 Shadow Ryzen dedi: O anakartına işledi bir kere format atsan da otomatik etkinleşir. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sadece oem keylerde anakarta işlemiyor mu ? wanetage dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girerseniz görürsünüz lisans anahtarını: Kod:Panoya kopyala wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey Genişletmek için tıkla... Lisans anahtarımı biliyorum da Format attığımda ürün anahtarı kullanıldı derse diye tırsıyorum .
Shadow Ryzen dedi: O anakartına işledi bir kere format atsan da otomatik etkinleşir. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sadece oem keylerde anakarta işlemiyor mu ? wanetage dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girerseniz görürsünüz lisans anahtarını: Kod:Panoya kopyala wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey Genişletmek için tıkla... Lisans anahtarımı biliyorum da Format attığımda ürün anahtarı kullanıldı derse diye tırsıyorum .
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #6 Berkay Özsoy dedi: Lisans anahtarımı biliyorum da Format attığımda ürün anahtarı kullanıldı derse diye tırsıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorarsa boş bırakıp ilerleyin. Aktif olmazsa '' Bilgisayarım - Özellikler '' kısmından tekrar key girilebiliyor zaten.
Berkay Özsoy dedi: Lisans anahtarımı biliyorum da Format attığımda ürün anahtarı kullanıldı derse diye tırsıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorarsa boş bırakıp ilerleyin. Aktif olmazsa '' Bilgisayarım - Özellikler '' kısmından tekrar key girilebiliyor zaten.
Berkay Özsoy Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 13 17 Mayıs 2021 #7 wanetage dedi: Sorarsa boş bırakıp ilerleyin. Aktif olmazsa '' Bilgisayarım - Özellikler '' kısmından tekrar key girilebiliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Pekala deneyeyim.
wanetage dedi: Sorarsa boş bırakıp ilerleyin. Aktif olmazsa '' Bilgisayarım - Özellikler '' kısmından tekrar key girilebiliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Pekala deneyeyim.