Windows 10 lisansını Windows 11 olan başka bilgisayara aktarma

Alper12

Centipat
Daha fazla  
FreeDOS'lu bir laptop alacağım ve öbür eski laptopumda Microsoft hesabına bağlanmış bir dijital lisans var. Eski laptopta Windows 10 var ve yeni laptopa Windows 11 yükleyeceğim. Yeni laptopa hesabımı girsem sonra eski laptoptan lisansı kaldırsam lisansı yeni cihazımda alabilir miyim? Bu arada eski laptopta ilk aldığımızda windows 8 yüklüydü ve dijital lisansı vardı sonra windows 10 yaptım.

Son düzenleme:
Laptoplarda OEM lisans bulunur. Bu lisanslar Microsoft hesabınıza bağlanmış gibi gözükür ama bağlanmazlar. Anakarta gömülüdürler. Ve bu lisanslar başka bir anakarta aktarılamaz. Başka bir lisans almanız lazım. Sağlam lisans sitesini öneririm. Windows 11 anahtarı alabilirsiniz ama 10 anahtarları daha ucuz. 10 alıp 11 e yükseltebilirsiniz.

Ben onlar ojinal değil diye biliyorum, orjinallermi?

Ben onlar ojinal değil diye biliyorum, orijinaller mi?

Tabii ki orijinaller. Ben 9 ay önce Windows 11 Pro anahtarı aldım. Bu anahtarlar eski Windows anahtarları. Ücretsiz yükseltmelerde bu kodların kullanımına izin veriliyor. Yani aslında bunların hepsi eski orijinal Windows anahtarları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…