barancumhur Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #1 Merhaba, Daha önce satın aldığım Windows 10 Pro keyimi mailden buldum. Fakat bugün yeni anakarta geçtim ve etkinleştiremiyorum. Verdiği hata sunucuya bağlanma problemi olarak gösteriyor. Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2022
Merhaba, Daha önce satın aldığım Windows 10 Pro keyimi mailden buldum. Fakat bugün yeni anakarta geçtim ve etkinleştiremiyorum. Verdiği hata sunucuya bağlanma problemi olarak gösteriyor. Bilgisi olan varsa çok sevinirim.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 18 Ekim 2022 #2 Retail key değilse olmaz.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 18 Ekim 2022 #3 Lisansı yeni aldığımda bende de öyle oldu. Birkaç kez yeniden başlatarak deneyince etkinleştirildi.
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 934 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #4 Ürün anahtarını girdikten sonra Win + R tuşlarına bas sonra "slui 4" yaz (Tırnak yok). Sonra sana bir yükleme kimliği verecektir. getcid.info sitesinden yükleme kimliğini yaz ve sana bir onay kimliği verecektir onu bilgisayarına gir ve etkinleşir.
Ürün anahtarını girdikten sonra Win + R tuşlarına bas sonra "slui 4" yaz (Tırnak yok). Sonra sana bir yükleme kimliği verecektir. getcid.info sitesinden yükleme kimliğini yaz ve sana bir onay kimliği verecektir onu bilgisayarına gir ve etkinleşir.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 20 Ekim 2022 #5 Baştan beri okuyunuz. GitHub - BoomBookTR/Windows-Legal-Activation-Script: Bu Batch Script, Windows aktivasyonunun kod ile kolayca yapılmasını sağlar. Bu Batch Script, Windows aktivasyonunun kod ile kolayca yapılmasını sağlar. - BoomBookTR/Windows-Legal-Activation-Script github.com Lisans durumunuzu kontrol etmeyi unutmayın. MS hesabınızı eski bilgisayarda açmışsanız yeni bilgisayarda oturum açtığınızda da otomatik etkinleşir.
Baştan beri okuyunuz. GitHub - BoomBookTR/Windows-Legal-Activation-Script: Bu Batch Script, Windows aktivasyonunun kod ile kolayca yapılmasını sağlar. Bu Batch Script, Windows aktivasyonunun kod ile kolayca yapılmasını sağlar. - BoomBookTR/Windows-Legal-Activation-Script github.com Lisans durumunuzu kontrol etmeyi unutmayın. MS hesabınızı eski bilgisayarda açmışsanız yeni bilgisayarda oturum açtığınızda da otomatik etkinleşir.