Windows 10 Lisanslama Sorunu

Cem Yıldırım

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ASUS marka bilgisayarım ilk aldığımda Windows 8'di ve ben Windows 10 Home'a ücretsiz yükselttim. Daha sonra Windows'u yeniden yüklemek istedim ve setup indirdim. Windows 10 Home'u tekrar yükle seçeneğine tıklayarak temiz bir kurulum yaptım. Açıldığında etkinleşmediğini gördüm. PC'nin içinde olan ve önceden öğrendiğim keyi girince de Windows'un bu sürümü ile uygun değil hatasını aldım. Nasıl bir yol izleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir konu açmadan bende konu ile ilgili soru sormak istiyorum: Bİlgisayarımda kurulu gelen Windows 10 ürün anahtarımı nasıl öğrenebilirim?

Farklı bir konu açmadan bende konu ile ilgili soru sormak istiyorum: Bİlgisayarımda kurulu gelen Windows 10 ürün anahtarımı nasıl öğrenebilirim?

Ben programla ogrendim arastir bulursun

Açıldığında etkinleşmediğini gördüm.
İnternete bağlandığında otomatik etkinleşiyor.

İnternete bagliydi fakat etkinlesmedi

Senin windows 8 single language olması.

Microsoft tarafından sağlanan geçici aktivason anahtarları.
Windows 10 Home - TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Windows 10 Pro - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Windows 10 Home Single Language -7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH
Windows 10 Enterprise - NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43

Etkinleşme gerçekleşmesi için Windows Update servisinin çalışıyor olması, internete bağlı olmanız ve lisansınıza uygun sürümün yüklü olması gerekli. Windows 8 Single Language'den Windows 10 Home Single Language yükseltme yaptığınızı varsayarsak Windows 10 Home kurduğunuzda sistemin etkinleşmemesi doğal. Windows 10 Home SL kurmanız lazım. Daha önce etkinleşmiş Windows 10 kullandığınız için ürün anahtarına ihtiyacınız yok. Donanım kimliği üzerinden sistem otomatik etkineşecek.

Bu siteden iso dosyasını Windows 10 Single Language seçeneğini seçerek indirin.
Windows 10 ISO

Etkinleşme gerçekleşmesi için Windows Update servisinin çalışıyor olması, internete bağlı olmanız ve lisansınıza uygun sürümün yüklü olması gerekli. Windows 8 Single Language'den Windows 10 Home Single Language yükseltme yaptığınızı varsayarsak Windows 10 Home kurduğunuzda sistemin etkinleşmemesi doğal. Windows 10 Home SL kurmanız lazım. Daha önce etkinleşmiş Windows 10 kullandığınız için ürün anahtarına ihtiyacınız yok. Donanım kimliği üzerinden sistem otomatik etkineşecek.

Bu siteden iso dosyasını Windows 10 Single Language seçeneğini seçerek indirin.
Windows 10 ISO

Cok cok tesekkur ederim hemen indiriyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı