zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Temmuz 2022 #11 Peki bunu kurup kendim editlesem Ntlite ile xakiran dedi: Bu ISO dosyasını hazırlayan kişi içerisinden Windows Update'i bile silmişti. Destek sizin için önemli değil ise Windows 7 ya da Windows 8.1 kurun. Önemli ise Microsoft tarafından yayınlanan Windows 10 Enterprise LTSB 2015 veya 2016 kurun. Genişletmek için tıkla... xakiran dedi: Ben bu siteden indirmiştim, Technopat Sosyal'deki Windows 10 Enterprise LTSB ISO dosyalarının bağlantısı da bu siteye ait: Downloads - Bob Pony Download from our massive collection with ease. bobpony.com ISO dosyasının SHA değeri ile araştırma yapabilirsi Genişletmek için tıkla...
Peki bunu kurup kendim editlesem Ntlite ile xakiran dedi: Bu ISO dosyasını hazırlayan kişi içerisinden Windows Update'i bile silmişti. Destek sizin için önemli değil ise Windows 7 ya da Windows 8.1 kurun. Önemli ise Microsoft tarafından yayınlanan Windows 10 Enterprise LTSB 2015 veya 2016 kurun. Genişletmek için tıkla... xakiran dedi: Ben bu siteden indirmiştim, Technopat Sosyal'deki Windows 10 Enterprise LTSB ISO dosyalarının bağlantısı da bu siteye ait: Downloads - Bob Pony Download from our massive collection with ease. bobpony.com ISO dosyasının SHA değeri ile araştırma yapabilirsi Genişletmek için tıkla...
4 443222 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 162 24 Temmuz 2022 #12 Windows 10 LTSC\LTSB kullanın. Ya da isterseniz Windows 10'nun eski sürümleri (1607, 1809 gibi)