Windows 10 Lite nasıl indirilebilir?

807425

Picopat
Selam arkadaşlar, çok eski olmayan 32 GB depolaması olan küçük bir laptopum var. Şu an onun içinde Windows 10 var ve buna Windows 10 Lite iyi gider dedikleri için onu kurmak istiyorum ancak biraz araştırdığım da Windows'un kendi orijinal sitesinde bulamadım korsan oyun indirme sitesinin birinde var TR mayıs 2024 sürümü diye. Bildiğiniz gücenilir bir link var ise atabilir misiniz? Bu arafa farklı dosya biçimi olanlardan gördüm bende yanlış görmüş olabilirim ama ISO dosyası olursa çok iyi olur.

Bir de bu sürümün diğer Windows 10 sürümlerinden ne farkı oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, çok eski olmayan 32 GB depolaması olan küçük bir laptopum var. Şu an onun içinde Windows 10 var ve buna Windows 10 Lite iyi gider dedikleri için onu kurmak istiyorum ancak biraz araştırdığım da Windows'un kendi orijinal sitesinde bulamadım korsan oyun indirme sitesinin birinde var TR mayıs 2024 sürümü diye. Bildiğiniz gücenilir bir link var ise atabilir misiniz? Bu arafa farklı dosya biçimi olanlardan gördüm bende yanlış görmüş olabilirim ama ISO dosyası olursa çok iyi olur.

Windows 10 Lite diye ayrı bir sürüm yok maalesef. Modlanmış ismine Lite verilen bir isim.

Forumda bir arşiv olacak; araştırın, bulursunuz. Bu sürümün diğerlerinden farkı Windows uygulamaları yok, gereksiz yük binmiyor.

Windows'un gereksiz ayarlarını kaldıran bir sürüm var adı atlas OS Windows güvenlik duvarı falan da yok ha bir bakayım derseniz linkler bunlar bana kalırsa Windows 7 yüklemeniz daha iyi olacaktır ama siz bilirsiniz.

Videolu hali:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı