K Kod Adı: ? Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 25 6 Kasım 2020 #1 Windows 10 Lite sürüm öneriniz var mı? Bilgisayarım eski ve Windows 10 yüklemek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 6 Kasım 2020 #2 Modifiye edilmiş yani resmi olmayan kişiler tarafından düzenlenmiş Windows sürümleri güvenli değildir.
Modifiye edilmiş yani resmi olmayan kişiler tarafından düzenlenmiş Windows sürümleri güvenli değildir.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 6 Kasım 2020 #3 Kod Adı: ? dedi: Windows 10 Lite sürüm öneriniz var mı? Bilgisayarım eski ve Windows 10 yüklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer ev için kullanacaksan Home versiyonu iyidir, ama iş için veya gelişmiş şeyler için kullanacaksan Pro veya Enterprise versiyonu seç, Bazı önemli araç gereçler (Sistem araçları) Home versiyonunda yoktur, buna göre seçebilirsin
Kod Adı: ? dedi: Windows 10 Lite sürüm öneriniz var mı? Bilgisayarım eski ve Windows 10 yüklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer ev için kullanacaksan Home versiyonu iyidir, ama iş için veya gelişmiş şeyler için kullanacaksan Pro veya Enterprise versiyonu seç, Bazı önemli araç gereçler (Sistem araçları) Home versiyonunda yoktur, buna göre seçebilirsin
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 6 Kasım 2020 #4 Home SL indirip NT Lite ile kendiniz modifiye edebilirsiniz.