Yalnız Göksu Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #11 thebigboss dedi: Hocam buradan: I've just installed BoostSpeed 12, a great tool to make your PC run fast and smooth İndirip kurun, sadece 1 kez bile sistem dosyalarınızı tarayıp onarıp optimize etsin, PC kendine gelir Genişletmek için tıkla... Hocam ssd optimization kısmı pro versiyon istiyor ? Sorunu çözdüm bir sata slotum sorunlu bazen yedek depolama yaptığım hdd yi görmüyormuş onu kontrol ettiği içn bekliyormuşum onu çıkarttım düzeldi. Son düzenleme: 19 Şubat 2021
thebigboss dedi: Hocam buradan: I've just installed BoostSpeed 12, a great tool to make your PC run fast and smooth İndirip kurun, sadece 1 kez bile sistem dosyalarınızı tarayıp onarıp optimize etsin, PC kendine gelir Genişletmek için tıkla... Hocam ssd optimization kısmı pro versiyon istiyor ? Sorunu çözdüm bir sata slotum sorunlu bazen yedek depolama yaptığım hdd yi görmüyormuş onu kontrol ettiği içn bekliyormuşum onu çıkarttım düzeldi.