Windows 10 LOL FPS Sorunu

maxxsound

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Windows 10 iken sıkıntısız LOL oynayabiliyordum. Daha iyi performans alacağımı düşünerekten bilgisayarımı Win7 yaptım. Oyunu indirdim girdim oyuna oyun içinde FPS düşüşü mevcuttu. Yapmadığım şey kalmadı. Birkaç defa daha format yükledim hatta o kadar bıkmıştım ki durumdan tekrardan eski Windows surumu olan Windows 10 yaptım ama sonuç aynıydı ne yaptıysam düzeltemedim. Yardım edebilecek var mı?

Oyunda FPS bi yükseliyor bi düşüyor takılmalar mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz. Ayrıca son sürüm driverların yüklü olduğundan emin ol.

Arkadaşlar çözümü anlatıyorum; İlk önce virüs olduğunu düşünerekten birçok virüs programı kullandım. Sonuç aynıydı, anlık takılmalar hala mevcuttu. Sonra kara kara düşünürken daha önce bilgisayarımın içine temizlediğim aklıma gelmedi. Güzel bir şekilde PC mi söküp fön makinesi ile güzelce tozunu aldım, parçaların hepsini söküp tekrar taktım ve PC yi toplayıp notebook'u açtım. Sonuç başarılıydı anlık donmalar kesilmişti ama FPS düşüşü mevcuttu sonra araştırarak onuda çözdüm. Onunda çözümü şu şekilde; Sistemimde 4GB RAM mevcut işletim sistemim ise 32bit miş Bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere baktığımda RAM 4GB(2,21GB kullanıla bilir) yazıyordu onuda araştırdıktan sonra 32 bitde belirli bir miktar ram desteği varmış. Şimdi Windows 7 (64) Bit kullanıyorum sorunum tamamen çözüldü. Oyunumuda sıkıntısız şekilde oynuyorum. Konu kilitlenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…