Windows 10 LTSB 1607 kasıyor

ahmetoyunda0q

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hesap Kullanılmıyor
Windows 10 LTSB 1607 yükledim ama hala kasıyor. İlk yüklediğimde sanki kasmıyordu güncelleştirme yaptı kasmaya başladı. Ne yapmalıyım sizce? Başka sürüm mü kullanmam lazım.

Kasma derken nasıl kasma? Animasyonlarda kasmalar mı, yavaşlık mı, oyunlarda takılmalar mı? Ne türden bir kasma olduğunu açıklayabilir misiniz? Ayrıca sisteminiz hakkında lütfen daha detaylı bilgi sunun.

Kasma derken nasıl kasma? Animasyonlarda kasmalar mı, yavaşlık mı, oyunlarda takılmalar mı? Ne türden bir kasma olduğunu açıklayabilir misiniz? Ayrıca sisteminiz hakkında lütfen daha detaylı bilgi sunun.
@pedroz_1999

Yazdığınızdan hiçbir şey anlamadım. Sorduğum soru şuydu. Ne yaparken bilgisayarınız donuyor veya takılıyor
Yavaşlık. Oyun falan daha yüklü değil bile daha bugün kurdum. Daha ne yazıyım sistem açısından DDR2 RAM
Yavaşlık. Oyun falan daha yüklü değil bile daha bugün kurdum. Daha ne yazıyım sistem açısından DDR2 RAM
ASUS P5KPL AM-SE Anakart

Yavaşlık. Oyun falan daha yüklü değil bile daha bugün kurdum. Daha ne yazayım sistem açısından? DDR2 RAM.

ASUS P5KPL AM-SE Anakart
SSD mi, HDD mi? Ayrıca güncel olmayan Windows 10 sürümlerini kullanmak çok saçma. Güvenlik açıkları vb. gibi sorunlar olabilir. Bunun yerine Windows 8.1 kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı