Windows 10 LTSB 1607'de sürücüler sorunsuz kurulabilir mi?

Kibar Feyzo

Kilopat
Daha fazla  
Şu an LTSB 1507 Build 10240 kullanıyorum ve bayağı hata veriyor. Özellikle ekran kartı sürücüleri bir türlü sağlam kurulmadı. İnternette gezerken vb. yeşil ekranımsı şeyler oluyor. LTSB 1607 bu sıkıntıları engeller mi? LTSC 1809 fazlasıyla kullandım ve aslında biraz sıkıldığımdan LTSB 1507 geçtim. Bundan dolayı LTSB 1607 kullanmak istiyorum.

Windows Update ile ekran kartı dışındaki tüm sürücüleri kurun. Ekran kartını da kendi sitesinden indirin.
Bu şekilde yaptım zaten. Özellikle ekran kartlarında yeni sürücüler hata verdiği için eski sürüm kurdum.

Nasıl bir hata veriyor?
Geçerli işletim sisteminde kullanılamıyor gibi bir hata alıyordum. Bende daha eski bir sürüm kurdum çalıştı fakat YouTube'da video izlerkem imleci oynattığımda ekranın çoğu yeri yeşile dönüyor.

Adrenaline 2020, 1809'dan eski Windows versiyonlarında çalışmıyor. Eğer AMD bir ekran kartı kullanıyorsanız eski sürücüyü ya da Enterprise sürücüsünü kurmanız gerekiyor.

Adrenaline 2020, 1809'dan eski Windows versiyonlarında çalışmıyor. Eğer AMD bir ekran kartı kullanıyorsanız eski sürücüyü ya da Enterprise sürücüsünü kurmanız gerekiyor.
Enterprise sürümünü nerede bulabilirim?

R5 M430, R7 M340 veya Radeon 530 olarak aratabilirsiniz. Hepsi uyuyor. Aygıt Yöneticisinde R7 M340 var.

Ben sürücü sayfasında 21.Q1 sürücüsünü bulamadım ama şu linkteki sürücüyü kurmayı deneyebilirsiniz. Eğer hata alırsanız mecburen Crimson'ya da 2018'e ait Adrenaline sürücüsünü kurmamız gerekecek. Zamanında R7 240 ile LTSC/LTSB çok kullandığımdan az buçuk bir tecrübe edindim bu sürücüler konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…