Şu an LTSB 1507 Build 10240 kullanıyorum ve bayağı hata veriyor. Özellikle ekran kartı sürücüleri bir türlü sağlam kurulmadı. İnternette gezerken vb. yeşil ekranımsı şeyler oluyor. LTSB 1607 bu sıkıntıları engeller mi? LTSC 1809 fazlasıyla kullandım ve aslında biraz sıkıldığımdan LTSB 1507 geçtim. Bundan dolayı LTSB 1607 kullanmak istiyorum.
Geçerli işletim sisteminde kullanılamıyor gibi bir hata alıyordum. Bende daha eski bir sürüm kurdum çalıştı fakat YouTube'da video izlerkem imleci oynattığımda ekranın çoğu yeri yeşile dönüyor.
Adrenaline 2020, 1809'dan eski Windows versiyonlarında çalışmıyor. Eğer AMD bir ekran kartı kullanıyorsanız eski sürücüyü ya da Enterprise sürücüsünü kurmanız gerekiyor.
Adrenaline 2020, 1809'dan eski Windows versiyonlarında çalışmıyor. Eğer AMD bir ekran kartı kullanıyorsanız eski sürücüyü ya da Enterprise sürücüsünü kurmanız gerekiyor.
Ben sürücü sayfasında 21.Q1 sürücüsünü bulamadım ama şu linkteki sürücüyü kurmayı deneyebilirsiniz. Eğer hata alırsanız mecburen Crimson'ya da 2018'e ait Adrenaline sürücüsünü kurmamız gerekecek. Zamanında R7 240 ile LTSC/LTSB çok kullandığımdan az buçuk bir tecrübe edindim bu sürücüler konusunda.