1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 1 Temmuz 2020 #11 Hangi Windows 10 Hizmetlerini Güvenle Kapatabilirsiniz? Windows 10'da işinize yaramayacak ve kapatılması güvenli olan hizmetleri hazırladığımız rehberimizde bulabilirsiniz. Windows işletim sisteminde arka www.technopat.net Burada bulunanlardan uygun gördüklerinizi kapatabilirsiniz.
Hangi Windows 10 Hizmetlerini Güvenle Kapatabilirsiniz? Windows 10'da işinize yaramayacak ve kapatılması güvenli olan hizmetleri hazırladığımız rehberimizde bulabilirsiniz. Windows işletim sisteminde arka www.technopat.net Burada bulunanlardan uygun gördüklerinizi kapatabilirsiniz.
A Artyum Femtopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 68 2 Temmuz 2020 #12 189454 dedi: Hangi Windows 10 Hizmetlerini Güvenle Kapatabilirsiniz? Windows 10'da işinize yaramayacak ve kapatılması güvenli olan hizmetleri hazırladığımız rehberimizde bulabilirsiniz. Windows işletim sisteminde arka www.technopat.net Burada bulunanlardan uygun gördüklerinizi kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... başkan bunları kapatınca pro vs home farkı kalmaz değilmi
189454 dedi: Hangi Windows 10 Hizmetlerini Güvenle Kapatabilirsiniz? Windows 10'da işinize yaramayacak ve kapatılması güvenli olan hizmetleri hazırladığımız rehberimizde bulabilirsiniz. Windows işletim sisteminde arka www.technopat.net Burada bulunanlardan uygun gördüklerinizi kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... başkan bunları kapatınca pro vs home farkı kalmaz değilmi
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 2 Temmuz 2020 #13 Artyum dedi: Başkan bunları kapatınca Pro vs Home farkı kalmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kalmaz, birkaç özellik daha var ama onları kapatamıyorsun, zaten onlarda performansı etkilemiyor (bitlocker gibi).
Artyum dedi: Başkan bunları kapatınca Pro vs Home farkı kalmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kalmaz, birkaç özellik daha var ama onları kapatamıyorsun, zaten onlarda performansı etkilemiyor (bitlocker gibi).