Çözüldü Windows 10 LTSC 2019 driverları kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kelvin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600g
Asus EX-A320M-Gaming
16gb Ram
Hocamlar merhaba, dün bilgisayarıma Windows 10 LTSC 2019 kurdum. İlk açıldığında tüm sürücüler aktifdi fakat bugün actigimda hiçbir sürücü calismiyordu ve Wi-Fi sürücü de olmadigindan sürücü indiremiyorum. Başka cihazlardan defalarca sürücü indirdim kurmaya calistim fakat olmadi. Realtek'in kendi sitesinden indirdim yine olmadi. Yardimci olabilecek var mi?

Sürücü kodu PCI\VEN_10EC&DEV_B723&SUBSYS_21591A3B&REV_00

Upp.

Son düzenleme:
Çözüm
Tamamdir hocam hallettim. MSConfig'den secmeli baslangicta sistem hizmetlerini yukleyi kapatmistim acinca duzeldi. Cevaplariniz icin teşekkürler.
Hocamlar merhaba, dün bilgisayarıma Windows 10 LTSC 2019 kurdum. İlk açıldığında tüm sürücüler aktifdi fakat bugün actigimda hiçbir sürücü calismiyordu ve Wi-Fi sürücü de olmadigindan sürücü indiremiyorum. Başka cihazlardan defalarca sürücü indirdim kurmaya calistim fakat olmadi. Realtek'in kendi sitesinden indirdim yine olmadi. Yardimci olabilecek var mi?

Sürücü kodu PCI\VEN_10EC&DEV_B723&SUBSYS_21591A3B&REV_00

Upp.

Bunu dene.

Grundig GNB 1452 B1 N2.
Eski bilgisayar zaten annem kullaniyordu.

Grundig GNB 1452 B1 N2.
Eski bilgisayar zaten annem kullaniyordu.

Telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp telefondan internet erişimi verip Windows Update yapmayı deneyin bakalım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    35,6 KB · Görüntüleme: 9

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı