Windows 10 LTSC 2019 etkinleştirmesi geçici mi?

Kayra Han

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selam. Şu an Windows 10 LTSC 2019 kullanıyorum. İnternet Archive'den ISO bulup kurdum, ardından CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla bu komutları yazarak etkinleştirdim:

Cscript //nologo %windir%\system32\slmgr.vbs /ipk M7XTQ-FN8p6-ttkyv-9D4CC-J462D

Cscript //nologo %windir%\system32\slmgr.vbs /skms kms.msgang.com

Cscript //nologo %windir%\system32\slmgr.vbs /ato

Bu kodları yazdım ve Windows etkinleşti. ChatGPT'ye sorduğumda bu yöntemin KMS olmadığını söyledi. İnternette ise buna benzer yöntemlerin KMS olduğunu, kalıcı olmadığını söylüyorlar. Bu yöntem KMS mi yani geçici mi?

Yapay zekanın her dediğine inanmayın ve tekrar format atın KMS kullanmayın cihazınıza zarar verebilir.

Yapay zekanın her dediğine inanmayın ve tekrar format atın KMS kullanmayın cihazınıza zarar verebilir.
İnanmadığım için İnternette de araştırdım hocam bir de cihaza zarar vermesini göze alıyorum. Anlamadığım şey şimdi bu kalıcı mı geçici mi?

İnanmadığım için internette de araştırdım hocam bir de cihaza zarar vermesini göze alıyorum. Anlamadığım şey şimdi bu kalıcı mı geçici mi?

Win + R yapıp bu kodu girin ne yazıyor bir bakın slmgr. VBS -xpr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…