KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.745 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 12 Nisan 2023 #11 Tamamdır hocam teşekkür ediyorum. Kurulumunu yapınca bilgi veririm. Sonrasında sanırım lisans işi var bir de
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum. Kurulumunu yapınca bilgi veririm. Sonrasında sanırım lisans işi var bir de
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 12 Nisan 2023 #12 O işlemciyi bilirim. Güzel işlemcidir üstad. İstersen son Windows 10 sürümü yükle ve kendini modifiye et. 2019 LTCS'den daha güzel olur. Arkada bir sürü benim tarafımdan işlem açık olmasına rağmen çok stabil kullanıyorum son sürümü;
O işlemciyi bilirim. Güzel işlemcidir üstad. İstersen son Windows 10 sürümü yükle ve kendini modifiye et. 2019 LTCS'den daha güzel olur. Arkada bir sürü benim tarafımdan işlem açık olmasına rağmen çok stabil kullanıyorum son sürümü;
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #13 KojiroHyuga04 dedi: Sonrasında sanırım lisans işi var bir de Genişletmek için tıkla... 10 TL'ye çözülür o iş ya yeter ki derdin lisans olsun.
KojiroHyuga04 dedi: Sonrasında sanırım lisans işi var bir de Genişletmek için tıkla... 10 TL'ye çözülür o iş ya yeter ki derdin lisans olsun.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.745 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 12 Nisan 2023 #14 Şu an itibariyle Windows 10 Enterprise LTSC 2019 kullanmaktayım Harbiden yağ gibi oldu makine. Ama şaşırdığım pek çok şey de oldu. Nor0 dedi: 10 TL'ye çözülür o iş ya yeter ki derdin lisans olsun. Genişletmek için tıkla... Çözebilir miyiz peki hocam ? Ve önemli bir soru daha soracağım. LTSC anahtarları tek bir cihaza tanımlanması kaydıyla format sonrasında tekrar tekrar kullanılabilir mi? Son düzenleme: 13 Nisan 2023
Şu an itibariyle Windows 10 Enterprise LTSC 2019 kullanmaktayım Harbiden yağ gibi oldu makine. Ama şaşırdığım pek çok şey de oldu. Nor0 dedi: 10 TL'ye çözülür o iş ya yeter ki derdin lisans olsun. Genişletmek için tıkla... Çözebilir miyiz peki hocam ? Ve önemli bir soru daha soracağım. LTSC anahtarları tek bir cihaza tanımlanması kaydıyla format sonrasında tekrar tekrar kullanılabilir mi?