Windows 10 LTSC 2019'da Microsoft Store'dan uygulama indirilemiyor

floypui

Hectopat
Merhaba, Windows 10 LTSC2019 kullanıyorum normalde bu sürümde Microsoft Store yüklü olmuyor kkkgo'nun GitHub sayfasından kendim kurdum. Mİcrosoft Store açılıyor ancak bir uygulama sayfasına girmeye veya yüklemeye çalıştığımda görseldeki hatayı veriyor. Daha önce bu sürüm Window'u masaüstü bilgisayarımda aynı işlemleri uygulayarak Microsoft Store kurmuştum sorunsuz çalışıyordu.

Bu arada büyük ihtimal İnternet Explorer tarayıcısı üzerinden girmeye çalışıyor çünkü İnternet Explorer ile Microsoft Store aratıp siteye girmeye çalıştığımda da aynı ekran geliyor.

Dünya üzerinde bu hatayı alan ilk kişi olabilirsiniz. Windows 98 zamanından kalma vay be.
Güncel tarayıcı üzerinden Microsoft Store'dan uygulama indirmeye çalışabilir misiniz? Otomatik Microsoft Store'a yönlendirir.

Yine aynı ekran geliyor denemiştim. Bu arada Microsoft'un nostalji için yaptığı bi şeymiş sanırsam bu ekran .

"Şimdi Güncelleştir" işaretleyin.

şunu yükleyin Link
ondan sonra bunu Link

ilk linkte
"

Fixed Version​

webview2-fixed-version-description"
yazanı seçin indirin
İlk attığınızın her sürümünü ve 32 64bitlerini denedim hiç bir şey olmuyor webwiew.exe bastığımda ikinci linkide yükledim onda da güncelleme hatası dedi. Son attığınız site güvenilir mi hocam?

evet güvenilir ilk attığımı sadece yüklemeniz yeterli şuan siz bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar store girmeyi deneyin

ikinci link için yapabileceğiniz şeyler;
varsa halihazırda kurulu olan edge browserini Revo uninstaller ile silmeniz ve tekrar linkten yüklemeniz

Son düzenleme:
Yeniden başlattığımda olmamıştı bide o dediğinizi deneyim revo zaten yüklüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…