Çözüm olarak net işaretlenirdide neyse. Arayı karıştırmayayım. Sorunu değil cevabı da bulmak isteyebilirsin normal olarak. Zaten büyük ihtimal sende sorunun ne olduğunu biliyorsun. O zaman bizden neye yardım etmemizi bekliyorsun? (belirtebilirsin) (istersen sorunsuz modlama için sana dikkat etmen püf noktaları falan yazabilirim)
1 USB de 1 kaç işletim sistemi kurulabilir ancak şu an doğru dürüst çalışan 1 işletim sisteminiz bile yoksa o zaman başka bilgisayarda normal Windows'u kurabilir eğer bilgisayar senin değilse o zaman kendi telefonunda kurup bilgisayarında attığın gibi flashlayıp yeniden kurulum çok mantıklı bir seçenektir böylelikle karşıdakini de çok fazla rahatsız etmezsin.
OgnitorenKS hocanın modlama rehberi'ni takip edebilir ve ognitorenks hocamıza bu konularda güvenebilirsiniz. Uzun zamandır (yıllarca) forum açık kaynaklı kodlar paylaştı ve hizmet etti. Şimdilerde modlama ile ilgili bir sorununuz olursa hocam size boş vakti olduğu gibi yardım edecekter (forumda çok active olmasa bile).
Eğer bu yanıtım sana yardımcı olduysa çözüm olarak işaretleyebilirsin.