Windows 10 LTSC 2021 X64 sistem rastgele kapanma sorunu

Veloxity

Hectopat
Daha fazla  
Aşırı ısınmadan dolayı kapanmıyor, aşırı bir şey de yapılmıyor bilgisayarda. Bazen belge yazarken ya da Half-Life 1 oynarken bile kapanıveriyor. Başlığı yazarken bile kapandı . Driverlar güncel bilgisayarda Opera ve Steam'den başka hiçbir şey yok. Formatlamak istemiyorum zaten onu yaparken bile kapanıyor yarıda kalıyor. İnternette biraz baktım ama yaptığım şeyler pek işe yaramadı. Bir de saati çoğu zamanda yanlış gösteriyor BIOS'daki ayarlarında bir sorun yok

Sadece bu Windows sürümünde mi yoksa normal W10'da da mı aynı sorun var?

Bilgisayarım sağ tık özellikler ekranında etkinleştirme bölümünün resmini atabilir misiniz? Veya kontrol ediniz

Bilgisayarım sağ tık özellikler ekranında etkinleştirme bölümünün resmini atabilir misiniz? Veya kontrol ediniz.

Sanırım demeye çalıştığınız yer burası.

Dosya Ekleri

• image_2024-06-08_222802353.png
    281,9 KB · Görüntüleme: 41
Windowsu etkinleştirmeniz gerekiyor, aksi takdirde kapanmalar devam ededek maalesef

Evaluation center dan indirginiz isoyu etkinlestirmezseniz kapaniyor baska yerden undirmeniz lazim saglam link bulup.

Çok belalı bir deneyim oldu şu an tatildeyim ve USB'leri unuttuğumdan ve buraları iyi bilmediğimden USB ile yeni Windows yükleyemedim. Media Creation Tool da işe yaramadı. LTSC'yide etkinleştiremedim. Neyse ki yakınlarda bir bilgisayarcı varmış oradan 2 tane USB alıp hemen normal Windows'u flashladım. Önerileriniz için teşekkürler. Saatte bir kapandığından dolayı indirmede de biraz sıkıntı yaşadım

Saat'in yanlış gösterilmesi CMOS pilinin bitmesindenmiş bu da böyle çözülmüş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…