Windows 10 LTSC 2021'de oyun oynanır mı?

ArdTech

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
24 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
1 TB HDD
Ekran kartı
UHD 630 İGPU (Yakında GTX 1650 ile yükselteceğim)
İşlemci
Intel i7 8700
Bilgisayarıma yeni bir işletim sistemi kurmayı düşünüyorum ve Windows 10 LTSC 2021 çok dikkatimi çekti. Hem daha optimize hem de kullanmadığım gereksiz programlar yok, Xbox uygulamasını ve Microsoft Store'yi de fazla kullanmıyorum zaten. Genellikle Steam ve Epic Games kullanırım. Peki bu Windows 10 LTSC nasıldır? Oyun oynarken sıkıntı veya sorun çıkarır mı? Eğer Windows 10 LTSC kullanan veya kullanmış cevap verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma yeni bir işletim sistemi kurmayı düşünüyorum ve Windows 10 LTSC 2021 çok dikkatimi çekti. Hem daha optimize hem de kullanmadığım gereksiz programlar yok, Xbox uygulamasını ve Microsoft Store'yi de fazla kullanmıyorum zaten. Genellikle Steam ve Epic Games kullanırım. Peki bu Windows 10 LTSC nasıldır? Oyun oynarken sıkıntı veya sorun çıkarır mı? Eğer Windows 10 LTSC kullanan veya kullanmış cevap verebilir mi?

Oynanır. Neden oynanmasın?

Kral ben düşük sisteme sahip laptopumla kullandığımda herhangi bir sorun yaşamamıştım. Eğer gerekli şeyleri oyunlar için kurarsan herhangi bir sorun yaşamazsın, ben yaşamadım şahsen.

Kurdum sonra bayağı hata aldım, sanırım yanlış kurdum geri eski kullandığım Windows sürümüne geri çevireceğim.

Sorunu düzelttim, sorun kalmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı