UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #1 Mümkün müdür? Kodum var fakat etkinleştiremiyorum.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 25 Aralık 2021 #2 Şu videoyu dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videoyu dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #3 gamecover dedi: Şu videoyu dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... KMS gibi korsan olarak açmıyor değil mi? Yani burada aktifleştiren şey kod mu?
gamecover dedi: Şu videoyu dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... KMS gibi korsan olarak açmıyor değil mi? Yani burada aktifleştiren şey kod mu?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 25 Aralık 2021 #4 UruxUs dedi: KMS gibi korsan olarak açmıyor değil mi? Yani burada aktifleştiren şey kod mu? Genişletmek için tıkla... Sürekli hata verip, etkinleştirilmediği için bunları yaparak çözdüm. CMD üzerinden en son kod giriliyor, tam olarak korsan mı bilmiyorum. Bir sıkıntı olursa kaldırmaya uğraşabiliriz.
UruxUs dedi: KMS gibi korsan olarak açmıyor değil mi? Yani burada aktifleştiren şey kod mu? Genişletmek için tıkla... Sürekli hata verip, etkinleştirilmediği için bunları yaparak çözdüm. CMD üzerinden en son kod giriliyor, tam olarak korsan mı bilmiyorum. Bir sıkıntı olursa kaldırmaya uğraşabiliriz.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #5 gamecover dedi: Sürekli hata verip, etkinleştirilmediği için bunları yaparak çözdüm. CMD üzerinden en son kod giriliyor, tam olarak korsan mı bilmiyorum. Bir sıkıntı olursa kaldırmaya uğraşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Deniyorum şimdi. gamecover dedi: Sürekli hata verip, etkinleştirilmediği için bunları yaparak çözdüm. CMD üzerinden en son kod giriliyor, tam olarak korsan mı bilmiyorum. Bir sıkıntı olursa kaldırmaya uğraşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu kısım problem olur mu?
gamecover dedi: Sürekli hata verip, etkinleştirilmediği için bunları yaparak çözdüm. CMD üzerinden en son kod giriliyor, tam olarak korsan mı bilmiyorum. Bir sıkıntı olursa kaldırmaya uğraşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Deniyorum şimdi. gamecover dedi: Sürekli hata verip, etkinleştirilmediği için bunları yaparak çözdüm. CMD üzerinden en son kod giriliyor, tam olarak korsan mı bilmiyorum. Bir sıkıntı olursa kaldırmaya uğraşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu kısım problem olur mu?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 25 Aralık 2021 #6 UruxUs dedi: Tamamdır. Deniyorum şimdi. Eki Görüntüle 1251778 Bu kısım problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Yönetici hesabıyla deniyorsunuz değil mi? Gerekli izinleri alıp tekrar deneyebilirsin. Hiç olmuyorsa büyük ihtimal Windows düzeltti.
UruxUs dedi: Tamamdır. Deniyorum şimdi. Eki Görüntüle 1251778 Bu kısım problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Yönetici hesabıyla deniyorsunuz değil mi? Gerekli izinleri alıp tekrar deneyebilirsin. Hiç olmuyorsa büyük ihtimal Windows düzeltti.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #7 gamecover dedi: Yönetici hesabıyla deniyorsunuz değil mi? Gerekli izinleri alıp tekrar deneyebilirsin. Hiç olmuyorsa büyük ihtimal Windows düzeltti. Genişletmek için tıkla... Evet yönetici hesabı. Şimdilik bırakıyorum yarın deneyeceğim.
gamecover dedi: Yönetici hesabıyla deniyorsunuz değil mi? Gerekli izinleri alıp tekrar deneyebilirsin. Hiç olmuyorsa büyük ihtimal Windows düzeltti. Genişletmek için tıkla... Evet yönetici hesabı. Şimdilik bırakıyorum yarın deneyeceğim.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 25 Aralık 2021 #8 UruxUs dedi: Evet yönetici hesabı. Şimdilik bırakıyorum yarın deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Son olarak şu videoyu deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UruxUs dedi: Evet yönetici hesabı. Şimdilik bırakıyorum yarın deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Son olarak şu videoyu deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et