YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #11 Dorzi dedi: Crack ile Windows etkinleştirme zararlı bir şey. Link çalışıyordu ama şimdi yazdım yayınlayan kişiye düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yardımlarınız için.
Dorzi dedi: Crack ile Windows etkinleştirme zararlı bir şey. Link çalışıyordu ama şimdi yazdım yayınlayan kişiye düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yardımlarınız için.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.622 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #12 canolipss dedi: Ne gibi bir zararı var hocam ben şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Bende kesin bilmiyorum ama diğerlerinden daha güvenli KMS kurduysan daha az sıkıntı oluyor sanırım. Mesela bilgisayarını yavaşlatabilir. Doğru mu bilmiyorum ama bilgisayarını izliyor olabilirler kesin mi bilmiyorum. YaseRR dedi: Tamam teşekkür ederim yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Linkleri düzeltmiş. Son düzenleme: 1 Kasım 2024
canolipss dedi: Ne gibi bir zararı var hocam ben şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Bende kesin bilmiyorum ama diğerlerinden daha güvenli KMS kurduysan daha az sıkıntı oluyor sanırım. Mesela bilgisayarını yavaşlatabilir. Doğru mu bilmiyorum ama bilgisayarını izliyor olabilirler kesin mi bilmiyorum. YaseRR dedi: Tamam teşekkür ederim yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Linkleri düzeltmiş.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 753 Çözümler 2 3 Kasım 2024 #13 Hocam şu an LTSC 2021 kullanıyorum tavsiye ederim 3 GB RAM ve daha üzeri varsa yükleyebilirsiniz.