Windows 10 LTSC kurunca hangi ayarlar yapılmalı?

victoryyy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemime Windows 10 LTSC 1809 sürümünü kurdum. Şu anda hangi ayarları yapmam gerekiyor? Oyun oynayacağım, bellek kullanımını nasıl azaltabilirim?
4GB RAM
GT 710
i3 540 2.6ghz

Son düzenleme:
Merhaba, sistemime Windows 10 LTSC 1809 sürümünü kurdum. Şu anda hangi ayarları yapmam gerekiyor? Oyun oynayacağım, bellek kullanımını nasıl azaltabilirim?
4 GB RAM.
GT 710.
i3 540 2.6GHz

Aslında pek bir ayara gerek yok gibi ama sistem yapılandırmasından işlemci en fazla ya çıkarabilirsin.

4 GB RAM.
GT 710.
i3 540 2.6GHz

Başlattan sistem yapılandırması yaz gir. Önyükleme alanına gir oradan işlemci sayısını en fazlaya çıkarabilirsin.

Bunun yapılmasının yanlış olduğunu okumuştum. O ayar sadece geliştiriciler içinmiş.

Gönderdiğiniz ile yaptım.

Bunun yapılmasının yanlış olduğunu okumuştum. O ayar sadece geliştiriciler içinmiş.

Gönderdiğiniz ile yaptım.

Buradan ne yapmam gerekiyor?

Başka yapmam gereken bir şey var mı? Technopattan yararlanarak regedit ayarları vs. de yaptım.

Çok da fazla artık kurcalamaya gerek yok.
Dediklerinizi yaptım fakat Discord ve Edge inanılmaz ram kullanıyor onu fark ettim. 400MB'den aşağıya düşmüyor Discord. Edge'de 200-300 arasında geziyor. Windows 8.1'e dönme kararı aldım. Yeni bir bilgisayar aldığım vakit Windows 10 kullanabilirim fakat gönderdiğiniz program işe yarıyor. Başlangıçta çok daha fazla kullanıyordu sistem.

Discord kullanabilir. Edgeyi devre dışı bırakın görev yöneticisi başlangıçtan. Böylece açılışta gereksiz ramde yer işgal etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…