Windows 10 LTSC mi Home mi daha iyi olur?

Daha fazla  
Sistemim:
  • GT 710 2 GB.
  • 6 GB RAM.
  • AMD Athlon X2 220 2 çekirdek.

Windows 10 LTSC 2021 indirdim ve çok iyi çalişiyor. Cidden bayağı hızlı istediğim gibi tam ama 1 saat sonra bilgisayar kendini kapatıyor. Windows Home mi indirsem acaba? Microsoft Windows 10 ISO indirdim ama sadece Pro seçeneği var. Nasıl Home kuracağım? Home kurarsam PC ne kadar yavaşlar yani çok yavaşlar mi yoksa çok önemsenmeyecek şekilde mi yavaşlar?
Bu arada LTSC 2021 lisans kodu olan hayrına atabilir mi?

Home içinde uugulama yüklü geliyor, Pro kadar ağır değil ama yine de ağırdır. LTSC kurun buna. Home isterseniz bir de UUP Dump'taki dosyayı deneyin, içinde sadece Home var. BAT dosyasını çalıştırıp "ısofolder" klasörünün olusmasını ve içine ISO konulmasını bekleyin.

Aniden kapanması güç kaynağı veya çok ısınması olabilir. Bakım yapmadıysanız yapın en kısa zamanda.

Yok sadece ltsc de oluyormuş. Çoğu kişide olmuş. Lisanstan dolayı

Evaluation centerden indirdiyseniz maalesef etkinlestirmeden kullanilmiyor. Ben mass graveden indirmistim bir soruma rastlamadim.

Evaluation centerden indirdiyseniz maalesef etkinlestirmeden kullanilmiyor. Ben mass graveden indirmistim bir soruma rastlamadim.
Microsoft sitesinden indirdim bu dediğin siteler güvenilir mi? Home indirsem ne kadar yavaşlar? Bi ara pro indirdim pc 5 dk uygulama açıyordu

Normal windows 10 nereseyse hic kullanmadim ama home da olsa pro da olsa ltscye gore daha yavas. Siteye gelincede kesin guvenli yada degil diyemem bilmiyorum cunku ama ben indirdim ve kullaniyorum bir soruna rastlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…