Çözüldü Windows 10 LTSC nasıl Türkçe yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MızraklıAdam

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 LTSC ISO indirdim fakat Türkçe dili yoktu. İngilizce dili indirdim, bunu nasıl Türkçe yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Onun dışında sormuştum onu bende biliyorum.
Kurulumu İngilizce yapıyorsunuz. Kurulumda bölge, klavye seçerken Türkiye ve Türkçe Q olarak ayarlayın. Sistem gelince de İngilizce. Formattan sonra ayarlara girip Türkçe dilini ekleyin. Sistemin Türkçe olması için dili indirdikten sonra sistemi yeniden başlatın. Yeniden başlatılırken ben de 1 saat kadar sürdü. Ayrıca internette Türkçe İSO dosyaları dolaşıyor güvenebilirim derseniz indirip kurabilirsiniz. Orjinal indirme sitesinde Türkçe dili sunulmuyor sadece. Ek olarak sistem gayet iyi çalışıyor, bir yanlışını görmedim. Bütün gereksiz ve fazlalıklardan arınmış bir Windows 10. Hesap makinesi vs. eskisi gibi. Sorununu çözdüysem çözüm olarak işaretlemeyi unutma.
Fark etmedim istersen Pro ya da Home kur ben de LTSC Türkçe ISO araştırdım bulamadı.
Arkadaş tahminimce sistemi pek iyi olmadığı için LTSC istiyor.
"Konu dışı"]Onun dışında sormuştum onu bende biliyorum.
Hoş geldin 😀

İşinize yaramasına sevindim. Son gelişmeler neler?
Onun dışında sormuştum onu bende biliyorum.
Kurulumu İngilizce yapıyorsunuz. Kurulumda bölge, klavye seçerken Türkiye ve Türkçe Q olarak ayarlayın. Sistem gelince de İngilizce. Formattan sonra ayarlara girip Türkçe dilini ekleyin. Sistemin Türkçe olması için dili indirdikten sonra sistemi yeniden başlatın. Yeniden başlatılırken ben de 1 saat kadar sürdü. Ayrıca internette Türkçe İSO dosyaları dolaşıyor güvenebilirim derseniz indirip kurabilirsiniz. Orjinal indirme sitesinde Türkçe dili sunulmuyor sadece. Ek olarak sistem gayet iyi çalışıyor, bir yanlışını görmedim. Bütün gereksiz ve fazlalıklardan arınmış bir Windows 10. Hesap makinesi vs. eskisi gibi. Sorununu çözdüysem çözüm olarak işaretlemeyi unutma.
Fark etmedim istersen Pro ya da Home kur ben de LTSC Türkçe ISO araştırdım bulamadı.
Arkadaş tahminimce sistemi pek iyi olmadığı için LTSC istiyor.
"Konu dışı"]Onun dışında sormuştum onu bende biliyorum.
Hoş geldin 😀

İşinize yaramasına sevindim. Son gelişmeler neler?

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı