Windows 10 LTSC nereden indirilir?

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar resmi olarak LTSC ISO'su nereden indirebilirim? Bir de sanırım Türkçe olanı yok hepsi İngilizce diye biliyorum kurulumdan sonra Türkçe yapılabiliyor mu acaba? Abuk subuk sitelerden indirmek istemiyorum çünkü.

Hiç birinde Türkçe yok sonradan Update kısmından falan eklenebilir mi? Ona göre indireyim.

Normal Windows 10 gibi ayarlardan dil seçme kısmı varsa Türkçe dilinin olacağını düşünüyorum. Hiç LTSC sürümü denemedim. Yanıltmak istemem sizi. İsterseniz VirtualBox üzerinden sanal makineye kurarak kontrol edin.

Normal Windows 10 gibi ayarlardan dil seçme kısmı varsa Türkçe dilinin olacağını düşünüyorum. Hiç LTSC sürümü denemedim. İsterseniz VirtualBox üzerinden sanal makineye kurarak kontrol edin.

Aynen öyle bir deneyeyim. Sistemim güzel sadece bu LTSC'ler de güzel performans alıyorum oyunlarda da güzel değerler görüyorum bu kadar fark olacağını düşünmezdim şimdi vazgeçilmezim oldu teşekkür ederim VirtualBox falan kurup deneyeyim.

Bu arşivi kullanabilirsiniz.

Güvenilir mi bu site ilk defa görüyorum UUP'ye benziyor teması. Bana şu an son sürüm Türkçe dil olan LTSC 2021 lazım. Verdiğin linkte göremedim Türkçe olanı var ama eski sanırım en altlarda duruyor. Resmi sitedekini indirip Türkçe oluyor mu ona bakacağım eğer olmaz ise senin verdiğin yerden indirebilirim fakat dediğim gibi son sürüm Türkçe lazım bana. Onun linkini verebilir misin?

Size ben LTSC 2019 öneririm.
Çünkü LTSC 2021'den 2 sene daha fazla destek alıyor.
Ama aşağıya yine de LTSC 2021 linki bıraktım.

Not: SHA 256 doğrulaması yapılmıştı daha önce. Ancak yine de hiçbir sorumluluk almıyorum.
64 Bit TR:
32 Bit TR:
https://isofiles.bd581e55.workers.dev/Windows 10/Windows 10 Enterprise LTSC 2021/19044.1288_Enterprise_2021_LTSC/tr-tr_windows_10_enterprise_ltsc_2021_x86_dvd_36fc55f4.iso

Dostum 2021 olanını kurdum gece şu an bir sorun yok akıcı ve hızlı. LTSC sistemler çok iyi gerçekten. Linkler için de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…