SlashFlash Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Bişgisayarı daha yeni formatladım. Windows 10 LTSC kurdum her şey iyiydi ama nedense sonlarda hep 1 saate bir kapanmaya başladı bildiğin Windows'un normal kapanma ekranında. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2024
Bişgisayarı daha yeni formatladım. Windows 10 LTSC kurdum her şey iyiydi ama nedense sonlarda hep 1 saate bir kapanmaya başladı bildiğin Windows'un normal kapanma ekranında.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.749 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 Evaluation yani deneme sürümü kurmuşsunuz. Buradan normal sürümü indirip kurun. Windows LTSC Download | MAS All download links lead to genuine files only. massgrave.dev
Evaluation yani deneme sürümü kurmuşsunuz. Buradan normal sürümü indirip kurun. Windows LTSC Download | MAS All download links lead to genuine files only. massgrave.dev
SlashFlash Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #3 misty rosetta dedi: Evaluation yani deneme sürümü kurmuşsunuz. Buradan normal sürümü indirip kurun. Windows LTSC Download | MAS All download links lead to genuine files only. massgrave.dev Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkür ederim. En kısa dürede deneyeceğim.
misty rosetta dedi: Evaluation yani deneme sürümü kurmuşsunuz. Buradan normal sürümü indirip kurun. Windows LTSC Download | MAS All download links lead to genuine files only. massgrave.dev Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkür ederim. En kısa dürede deneyeceğim.