Windows 10 LTSC sürümü nereden indirilir?

tanerbabag

Decapat
Daha fazla  
RAM
4x2 ddr3 2400 mhz
SSD veya HDD modeli
120 gb ssd tb hardisk
Ekran kartı
hd7870
Anakart
MSI A68HM-E33 V2
İşlemci
AMD A10 7870K
Arkadaşlar merhaba, RAM'im düşük olduğu için LTSC sürümünü kullanmak istiyorum. Bu doğru sürüm mü?

1710236598042.png

O sürüm doğru sürüm değil, evulotion denen bir sürüm ve lisanslaması kolay olmaz.
Ayrıca ingilizce sürüm, türkçesi yok.
Siz normal ltsc bulun.

O sürüm doğru sürüm değil, evulotion denen bir sürüm ve lisanslaması kolay olmaz.
Ayrıca İngilizce sürüm, türkçesi yok.
Siz normal LTSC bulun.

Windows 10 LTSC (LTSB) için ISO arşivi al kardeşim ben 2 senedir 2016 ltbs kullanıyorum yeni PC'ye geçtim şu an Windows 11'im sana tavsiyem ya 2019 kur ya da 2021.

Windows 10 LTSC (LTSB) için ISO arşivi al kardeşim ben 2 senedir 2016 ltbs kullanıyorum yeni PC'ye geçtim şu an Windows 11'im sana tavsiyem ya 2019 kur ya da 2021.
O sisteme 2016 daha çok yakışırmış ama buildi baya eski

Eyvallah hocam 2021 LTSC şu an iniyor Rufus'la yazıp kuracağım bakalım performansı artacak mı?

Hocam eğer kurulum yapacağınız bilgisayar FreeDOS değil ise Rufus aracılığı ile USB'ye yazdırıp boot menuden kurmanıza gerek yok kurmak istediğiniz PC'de halihazırda bir windows/linux işletim sistemi var ise o PC'ye indirip ISO dosyasını acın ardından "sources" adlı klasöre girerek oradan "setup.exe" ile kurulum yapabilirsiniz.

Bir de çözüm olarak işaretlerseniz arşivi arayan varsa işaretli dursun bence.

O sisteme 2016 daha çok yakışırmış ama Build'i bayağı eski.

Hocam eğer kurulum yapacağınız bilgisayar FreeDOS değil ise Rufus aracılığı ile USB'ye yazdırıp boot menuden kurmanıza gerek yok kurmak istediğiniz PC'de halihazırda bir windows/linux işletim sistemi var ise o PC'ye indirip ISO dosyasını acın ardından "sources" adlı klasöre girerek oradan "setup.exe" ile kurulum yapabilirsiniz.

Bir de çözüm olarak işaretlerseniz arşivi arayan varsa işaretli dursun bence.

Hocam nasıl işaretleniyor bilmiyorum bir de bu işletim sistemini etkinleştirmemiz mi gerekiyor 90 gün içinde bir daha açılmıyormuş sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı