MUZİKDEDEKTİFİ Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 LTSB sürümünden Pro'ya nasıl geçerim? Ancak format atılmadan olması gerekiyor. Son düzenleme: 24 Nisan 2021
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 24 Nisan 2021 #2 MUZİKDEDEKTİFİ dedi: LTSB sürümünden Pro'ya nasıl geçerim? Ancak format atılmadan olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Formattan başka yolu yok.
MUZİKDEDEKTİFİ dedi: LTSB sürümünden Pro'ya nasıl geçerim? Ancak format atılmadan olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Formattan başka yolu yok.
MUZİKDEDEKTİFİ Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: Formattan başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Key ile olmuyor mu?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 24 Nisan 2021 #4 MUZİKDEDEKTİFİ dedi: Key ile olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor diye biliyorum. Elinizde Pro keyi varsa deneyin.
MUZİKDEDEKTİFİ dedi: Key ile olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor diye biliyorum. Elinizde Pro keyi varsa deneyin.
MUZİKDEDEKTİFİ Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #5 Tekin Alakuş dedi: Oluyor diye biliyorum. Elinizde Pro Key'i varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir de ayarlar uygulamasını açamıyorum ne yapacağım.
Tekin Alakuş dedi: Oluyor diye biliyorum. Elinizde Pro Key'i varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir de ayarlar uygulamasını açamıyorum ne yapacağım.