Windows 10 LTSC vs Windows 11 LTSC

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda Windows 10'dan Windows 11'e geçtim ve böyle hafif bir yavaş gibi hissediyorum. Sistemim yeterince güçlü fakat gereksiz uygulamalardan arındırılımış temiz bir Windows istiyorum ve çözümüm sanırsam LTSC.

Öncelikle hangi LTSC sürümü kullanılmalı ve bir de YouTube'dan izlediğim bir videoda sağ altta yazan LTSC yazılarını silmenin bir yolu var mı? Bilgilendirmeler için şimdiden teşekkür ederim.

Rehber: Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

Buyrun.
Etkinleştirme kısmını yapmak zorunda değilsiniz.
Windows 11 ile 10 LTSC sürümlerinde pek fark yok hatta Windows 11 daha iyi diyebiliriz.

Windows 10 Home yada Pro sürümlerini diyorsanız evet kesinlikle fark var ve gereksiz hiçbir uygulama bulunmuyor.

Ben kullandığımda herhangi bir yazı görmedim ama yinede bakmakta fayda var.

Rica ederim.

Windows 11 LTCS diyenler ne kafa yaşıyor, anlamıyorum. Kesinlikle naçizane tavsiyem, ikisini de kurdum, oyun testi ve her şeyi yaptım. Kesinlikle her konuda Windows 10 2021 IoT LTCS alıyor ve desteği 2032'ye kadar. Windows 11 LTCS'de takılmalar, ara panellerde kasmalar ve işlemci, ekran kartı derecelerinde yüksek değerler görüyorum. RAM kullanımı da aynı şekilde, 1-2 GB daha fazla. Windows 10 IoT LTCS kullanın, kullandırın.

Massgraveden indirsek sorun olmaz değil mi? hali hazırda 10 pro kullanıyorum sistem güncel olmasına rağmen. Birde forumda IoT indirmeyin demişler ne fark var ki diğer LTSC ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…