Windows 10 LTSC vs Windows 11

koese

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: i3 10110U
Ram: 20GB
ekran kartı: intel graphics
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Son düzenleyen: Moderatör:
20GB RAM'i olan bir sisteme LTSC kurmanın bir manası yok. LTSC ayrıca günlük kullanım için fazlasıyla uyumsuzluk sorunu çıkartıyor. Eğer yine de genel bellek kullanımını düşürmek istiyorsanız normal bir Windows versiyonu içerisindeki gereksiz hizmetleri devre dışı bırakabilir veya NTLite ile kendi Windows'unuzu düzenleyebilirsiniz.

Laptop için sizce gerek hafifletilmiş sürüm kurulmalı mı? i5 13500H 4050 140W 16 GB DDR5 4800 MHz?

Laptop için sizce gerek hafifletilmiş sürüm kurulmalı mı? i5 13500H 4050 140W 16 GB DDR5 4800 MHz?
Eğer performanstaki en küçük artışa ve düşüşe hassassan olabilir. İnternette hazır olarak sunulan modifiye Windows'lar'da zararlı yazılımlar bırakılıyor çoğunlukla, kendin düzenlemeni tavsiye ederim.

Eğer performanstaki en küçük artışa ve düşüşe hassassan olabilir. İnternette hazır olarak sunulan modifiye Windows'lar'da zararlı yazılımlar bırakılıyor çoğunlukla, kendin düzenlemeni tavsiye ederim.

Anladım, daha önce masaüstü PC de AtlasOS, ReviOS, Ghost Spectre vb gibi birçok sürüm denedim ve bayağı memnundum ama şu an da öyle mi ya da daha iyisi yenisi vs var mı bilmek istedim.

Anladım, daha önce masaüstü PC de AtlasOS, ReviOS, Ghost Spectre vb gibi birçok sürüm denedim ve bayağı memnundum ama şu an da öyle mi ya da daha iyisi yenisi vs var mı bilmek istedim.
Yanlış hatırlamıyorsam ReviOS ve Ghost Spectre'nin hakkında söylentiler pek olumlu değildi. AtlasOS bir nebze daha uygun gibi, bu proje GitHub'da açık kaynak kodlarıyla GPL 3.0 lisansı altında sunuluyor. Zaten bunlar harici olanlar biraz daha hobi projesi gibi, kullanılmaya değmez.

Yanlış hatırlamıyorsam ReviOS ve Ghost Spectre'nin hakkında söylentiler pek olumlu değildi. AtlasOS bir nebze daha uygun gibi, bu proje GitHub'da açık kaynak kodlarıyla gpl 3.0 lisansı altında sunuluyor. Zaten bunlar harici olanlar biraz daha hobi projesi gibi, kullanılmaya değmez.

Foxos da iyiydi bayağı FPS fark ettiriyordu aslında ona da bir bakmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı