futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 Ben Windows 10 LTSC sürümünü sevmedim ve tekrar Pro'ya dönmek istiyorum. Flash belleğim de yok, nasıl yapacağım?
Ben Windows 10 LTSC sürümünü sevmedim ve tekrar Pro'ya dönmek istiyorum. Flash belleğim de yok, nasıl yapacağım?
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.827 Makaleler 2 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 3 Aralık 2024 #2 futboltex dedi: Ben Windows 10 LTSC sürümünü sevmedim ve tekrar Pro'ya dönmek istiyorum. Flash belleğim de yok, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Cevaplamanız gerekmez ama merak ettim Hangi sürümü kurdunuz ve neden sevmediniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyin.
futboltex dedi: Ben Windows 10 LTSC sürümünü sevmedim ve tekrar Pro'ya dönmek istiyorum. Flash belleğim de yok, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Cevaplamanız gerekmez ama merak ettim Hangi sürümü kurdunuz ve neden sevmediniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyin.
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 3 Aralık 2024 #3 LTSC'nin neresini sevmediniz anlatın LTSC kullanmak isteyenler ona göre yüklesin.
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #4 patlıcan567 dedi: LTSC'nin neresini sevmediniz anlatın LTSC kullanmak isteyenler ona göre yüklesin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar 1 saat içinde kapanıyor ve kaydetmiyor.
patlıcan567 dedi: LTSC'nin neresini sevmediniz anlatın LTSC kullanmak isteyenler ona göre yüklesin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar 1 saat içinde kapanıyor ve kaydetmiyor.
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 3 Aralık 2024 #5 futboltex dedi: Bilgisayar 1 saat içinde kapanıyor ve kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman yükledin Windows LTSC'yi.
futboltex dedi: Bilgisayar 1 saat içinde kapanıyor ve kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman yükledin Windows LTSC'yi.
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #6 patlıcan567 dedi: Ne zaman yükledin Windows LTSC'yi. Genişletmek için tıkla... 3 hafta önce.
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 3 Aralık 2024 #7 futboltex dedi: 3 hafta önce. Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım normalde neyse 10 Pro'ya geri dön bari.
futboltex dedi: 3 hafta önce. Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım normalde neyse 10 Pro'ya geri dön bari.
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #8 xmatugfg dedi: Sürprizbozan: Cevaplamanız gerekmez ama merak ettim hangi sürümü kurdunuz ve neden sevmediniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyin. Genişletmek için tıkla... Kanka Allah razı olsun 2.ci yöntem ile tak diye düzeldi geçtim Allah razı olsun.
xmatugfg dedi: Sürprizbozan: Cevaplamanız gerekmez ama merak ettim hangi sürümü kurdunuz ve neden sevmediniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyin. Genişletmek için tıkla... Kanka Allah razı olsun 2.ci yöntem ile tak diye düzeldi geçtim Allah razı olsun.