Windows 10 LTSC'ye geçişte performans kaybı yaşandı

Ryzenİsmail

Nanopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro
Windows 10 LTSC'ye geçtim Windows 11 Pro'dan. Çok performans düşüşü yaşadım öyle ki ayarlar bile açılmıyordu. Ben de Windows 10 Home kurdum ama acaba bu sorun neden yaşandı?

Windows 10 LTSC'ye geçtim Windows 11 Pro'dan. Çok performans düşüşü yaşadım öyle ki ayarlar bile açılmıyordu. Ben de Windows 10 Home kurdum ama acaba bu sorun neden yaşandı?
Driver'ların bazıları desteklenmiyordur belki ondan kasıyordur. PC özelliklerin iyi. Windows 11'de kalmanı öneriyorum.

Driver'ların bazıları desteklenmiyordur belki ondan kasıyordur. PC özelliklerin iyi. Windows 11'de kalmanı öneriyorum.

Ryzen 3500X çok kanser bir şey Windows 11 oyun performansında sorun yok ama masaüstünde hiç akıcı değil.

Windows 10 home daha hızlı çalışıyor ve daha fazla fps veriyor.

Windows 10 da zaten öyle Windows 11 gibi oyun fps arttırıcı artıları yok.
Windows 10 Home'dan Windows 10 Enterprise LTSC IoT 2021 geçtim ama sorun yok? PC özelliklerim çok düşük ve ayarlar hızlı açılıyor ve PC çok hızlandı

Windows 10 home daha hızlı çalışıyor ve daha fazla fps veriyor.
O zaman Windows 10 yada 11 de kalmanı öneriyorum. LTSC daha çok işletmelerde kullanıldığı için normal PC'ler için tasarlanmadığı için sürücüler bozulabiliyor hiç sürücülerini güncellemeyi denedinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…