Windows 10 LTSC'yi Tavsiye Eder misiniz?

LTSC Microsoft'un yaptığı sistem yalnız. 3.kişilerin editlediği sistemlerden değil tamamen msdn.

Fakat neden ayrı bir şekilde çıkartıyorlar?

İş yerleri ve Kurumsal'lar için. Gereksiz mağaza uygulamaları ve hizmetlerin hiçbiri olmuyor. Hani sen Windows 10 kuruyorsun da başlat menüsünde bir dünya uygulama ve oyun oluyor ya LTSC'de bunların hiçbiri yok. Başlat menüsünü açıyorsun tertemiz bom boş.

Gereksiz mağaza uygulamaları ve hizmetlerin hiçbiri olmuyor.
Bunu her kullanıcı kendi isteğine göre ayarlayabilir.
LTSC'de bunların hiçbiri yok.
Fakat oluşturduğu sorunlar ve hatalar daha farklı olabiliyor. Sırf performans için normal sürümlerin neden kullanılmadığını öğrenmek isterim. Windows 10 Home 2004 işletim sistemi bulunan 4 GB bellekli bir dizüstü bilgisayarım daha var. Fakat hiçbir gereksiz hizmet ve uygulama çalışmıyor. Anlatmak istediğim herkes kendisi yapabilir. Çoğunluk ev kullanıcısı olduğu için en uygunu olarak bunu görüyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam sizin de Windows 10 ile çok fazla sorununuz olmuştu. Sonuçlanabildi mi? Windows 8.1'e dönüş yapıyor gibiydiniz.

Windows 10 1909 Pro kullanıyorum hiçbir sorun yok şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…