slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 2 Ağustos 2021 #1 Bilgisayarimda lütfen bekleyin diye hata ile karşılaştım. Sonrasında format atmaya karar verdim ama atmaya başladığımda yanıp sönen tire işareti geliyor. Formatı da atamıyorum, hala da lütfen bekleyin diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2021
Bilgisayarimda lütfen bekleyin diye hata ile karşılaştım. Sonrasında format atmaya karar verdim ama atmaya başladığımda yanıp sönen tire işareti geliyor. Formatı da atamıyorum, hala da lütfen bekleyin diyor.
KS KS slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 3 Ağustos 2021 #11 333657 dedi: Bir şekilde başlangıç menüsünden, kurtarma bölümüne ve oradan komut istemcisine gelip chkdsk komutunu uygulayın. Genişletmek için tıkla... Çok denedim oraya gelmiyor. Artı 0 Eksi
333657 dedi: Bir şekilde başlangıç menüsünden, kurtarma bölümüne ve oradan komut istemcisine gelip chkdsk komutunu uygulayın. Genişletmek için tıkla... Çok denedim oraya gelmiyor.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 3 Ağustos 2021 #12 slayerwqw dedi: Çok denedim oraya gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir disk ile sistemi açmaya çalışın, belki sorun başka bir bileşenden kaynaklıdır. En garantisi bir tamirciye gitmek. Artı 0 Eksi
slayerwqw dedi: Çok denedim oraya gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir disk ile sistemi açmaya çalışın, belki sorun başka bir bileşenden kaynaklıdır. En garantisi bir tamirciye gitmek.
KS KS slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 3 Ağustos 2021 #13 333657 dedi: Başka bir disk ile sistemi açmaya çalışın, belki sorun başka bir bileşenden kaynaklıdır. En garantisi bir tamirciye gitmek. Genişletmek için tıkla... Peki format atarken çıkan tirenin çözümü var mıdır? Artı 0 Eksi
333657 dedi: Başka bir disk ile sistemi açmaya çalışın, belki sorun başka bir bileşenden kaynaklıdır. En garantisi bir tamirciye gitmek. Genişletmek için tıkla... Peki format atarken çıkan tirenin çözümü var mıdır?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 3 Ağustos 2021 #14 slayerwqw dedi: Peki format atarken çıkan tirenin çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam disk bozuk olduğu için format atamazsınız zaten o yüzden o bozukluk vardır. Artı 0 Eksi
slayerwqw dedi: Peki format atarken çıkan tirenin çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam disk bozuk olduğu için format atamazsınız zaten o yüzden o bozukluk vardır.
KS KS slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 3 Ağustos 2021 #15 333657 dedi: Hocam disk bozuk olduğu için format atamazsınız zaten o yüzden o bozukluk vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam girdi bir şekilde format yerine. slayerwqw dedi: Hocam girdi bir şekilde format yerine. Genişletmek için tıkla... Şimdi kurulum başlıyor diyor bir sıkıntı yok gibi. Artı 0 Eksi
333657 dedi: Hocam disk bozuk olduğu için format atamazsınız zaten o yüzden o bozukluk vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam girdi bir şekilde format yerine. slayerwqw dedi: Hocam girdi bir şekilde format yerine. Genişletmek için tıkla... Şimdi kurulum başlıyor diyor bir sıkıntı yok gibi.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #16 slayerwqw dedi: Şimdi kurulum başlıyor diyor bir sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam windows kurulumunu bitirirseniz HDD Sağlık Testi Yapma ile HDD sağlık testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
slayerwqw dedi: Şimdi kurulum başlıyor diyor bir sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam windows kurulumunu bitirirseniz HDD Sağlık Testi Yapma ile HDD sağlık testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 3 Ağustos 2021 #17 y4vuzz dedi: Hocam Windows kurulumunu bitirirseniz HDD Sağlık Testi Yapma ile HDD sağlık testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğru söylediniz hocam. Tam da yazacaktım. Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Hocam Windows kurulumunu bitirirseniz HDD Sağlık Testi Yapma ile HDD sağlık testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğru söylediniz hocam. Tam da yazacaktım.
KS KS slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 3 Ağustos 2021 #18 y4vuzz dedi: Hocam Windows kurulumunu bitirirseniz HDD Sağlık Testi Yapma ile HDD sağlık testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elbette. Hatalar yine peşimi bırakmıyor bu sefer de. 0x80070570 hatasını verdi. Son düzenleme: 3 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Hocam Windows kurulumunu bitirirseniz HDD Sağlık Testi Yapma ile HDD sağlık testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elbette. Hatalar yine peşimi bırakmıyor bu sefer de. 0x80070570 hatasını verdi.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #19 slayerwqw dedi: Hatalar yine peşimi bırakmıyor bu sefer de. 0x80070570 hatasını verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam windows da bağzı dosyalar bulunamıyor veya hatalı anlamına gelen mesajlardan büyük ihtimal HDD artık ömrünü tamamlamış. Hocam birde HDD kaç yıllık? Artı 0 Eksi
slayerwqw dedi: Hatalar yine peşimi bırakmıyor bu sefer de. 0x80070570 hatasını verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam windows da bağzı dosyalar bulunamıyor veya hatalı anlamına gelen mesajlardan büyük ihtimal HDD artık ömrünü tamamlamış. Hocam birde HDD kaç yıllık?
KS KS slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 3 Ağustos 2021 #20 y4vuzz dedi: Hocam Windows da bazı dosyalar bulunamıyor veya hatalı anlamına gelen mesajlardan büyük ihtimal HDD artık ömrünü tamamlamış. Hocam bir de HDD kaç yıllık? Genişletmek için tıkla... PC 2006 yılında yapılmış ben çok parçasını değiştirmiştim tek HDD değişmedi 15 yıllık denilebilir ama çok kullanılmadı. Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Hocam Windows da bazı dosyalar bulunamıyor veya hatalı anlamına gelen mesajlardan büyük ihtimal HDD artık ömrünü tamamlamış. Hocam bir de HDD kaç yıllık? Genişletmek için tıkla... PC 2006 yılında yapılmış ben çok parçasını değiştirmiştim tek HDD değişmedi 15 yıllık denilebilir ama çok kullanılmadı.