Windows 10 "Lütfen bekleyin" sorunu

Xetax

Centipat
Problem:
Sistem açılırken siyah bir ekran çıkıyor ve ortada 5 tane beyaz nokta dönüyor. Bu yaklaşık 60 saniye sürüyor.

Bundan hemen sonra Windows lütfen bekleyin ekranı çıkıyor. Bu da yaklaşık 90 saniye sürüyor.
2-3 dakika ekstra zaman alıyor açılması.

Not: Windows 3500/2500 okuma yazma yapan bir SSD üzerine kurulu ve kapanıp açılması ortalama 16-17 saniye sürüyor.

Bu daha önce olmuyordu.

Bu yazıyı yazarken ekran gitti birdenbire, klavye ve farenin ışıkları söndü. (Biraz bekledim ama kendine gelmeyince reset attım.)

Edit : İlk başta çıkan siyah ekranın çözünürlüğü düşük oluyor sadece noktalardan bile farkediliyor. (1080p den daha düşük gözle görülür bir fark var.)

Son düzenleme:
Yakın zamanda güncelleme yaptınız mı? Aynı sorunla yakın zamanda bende karşılaştım. İnternet bağlantısını söküp açtım daha sonra guncellemenin kurulumunu bekledim. Daha sonra boyle bir sorunla karşılaşmadım. Eğer güncelleme olmadıysa SSD den kaynaklı bir problem olabileceğini düşünüyorum. O konu ya da benim kafam basmıyor.

Yakın zamanda güncelleme yaptınız mı? Aynı sorunla yakın zamanda bende karşılaştım. İnternet bağlantısını söküp açtım daha sonra guncellemenin kurulumunu bekledim. Daha sonra boyle bir sorunla karşılaşmadım. Eğer güncelleme olmadıysa SSD den kaynaklı bir problem olabileceğini düşünüyorum. O konu ya da benim kafam basmıyor.
Güncellemeden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir çok kez sıfırladım bilgisayarı ve tüm güncelleştirmeleri tekrar tekrar yükledim öyle bişey olsaydı çözülürdü.

Problem:
Sistem açılırken siyah bir ekran çıkıyor ve ortada 5 tane beyaz nokta dönüyor. Bu yaklaşık 60 saniye sürüyor.

Bundan hemen sonra Windows lütfen bekleyin ekranı çıkıyor. Bu da yaklaşık 90 saniye sürüyor.

Not: Windows 3500/2500 okuma yazma yapan bir SSD üzerine kurulu ve kapanıp açılması ortalama 16-17 saniye sürüyor.

Bu daha önce olmuyordu.

Bu yazıyı yazarken ekran gitti birdenbire, klavye ve farenin ışıkları söndü. (Biraz bekledim ama kendine gelmeyince reset attım.)

Edit : İlk başta çıkan siyah ekranın çözünürlüğü düşük oluyor sadece noktalardan bile farkediliyor. (1080p den daha düşük gözle görülür bir fark var.)
Zamanın varsa TeamViewer üzerinden yardım etmeye çalışabilirim ama tam çözüm garantisi veremem.
Yardım etmemi istersen buradan beni ekle.
Steam Community :: AriaMath

Problem:

Bu daha önce olmuyordu.

Depolama biriminde sorunlar olduğunu düşünüyorum. SSD cihazını sağlık testlerine sokarak cihazının sağlığını görebilirsin. Ona göre garantiye veya yeni bir ssd alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı