Erdem37
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk
Merhaba sevgili Technopat üyeleri 5 hafta önce bilgisayarım (HP elitedesk 800 g1) bu bilgisayara macOS Catalina 10.15.7 + Windows 10 20H2 kurmuştum sonrasında iki işletim sistemine girip ayarlıyordum fakat ayarlama bittikten sonraki gün macOS Catalina'ya girdim saate baktım ama saati yanlış gösteriyordu hemen saati doğru ayarladım ve sonraki gün yine saati yanlış gösterdi yine diyeceksiniz sorun BIOS pil ama tarih ve saat ayarı Windows üzerinde sadece 1 hafta içinde 2 kez bozuldu ama macOS Catalina'da haftada 3-4 kez bozuldu sorunu hala anlamadım macOS Catalina üzerindeki tarih ve saat ayarı;
*Saat dilimi: İstanbul - Türkiye.
*Tarih ve saati otomatik ayarla: Apple Avrupa (time.euro.apple.com.)
Bu arada unutmadan PC özelliklerim;
Intel Core i5-4570.
16 GB RAM DDR3 1600 MHz.
320W güç kaynağı.
DVD-RW.
Seagate Barracuda 500 GB HDD (depo)
SanDisk 256 GB SSD (Windows 20H2 + macOS Catalina Dualboot'un yüklendiği disk)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Not: Önceden PC üzerinde bip hata sesleri geliyordu onun için BIOS pilini sadece 1 kez çıkarıp tekrar taktım bu sebep oluyor olabilir mi?
*Saat dilimi: İstanbul - Türkiye.
*Tarih ve saati otomatik ayarla: Apple Avrupa (time.euro.apple.com.)
Bu arada unutmadan PC özelliklerim;
Intel Core i5-4570.
16 GB RAM DDR3 1600 MHz.
320W güç kaynağı.
DVD-RW.
Seagate Barracuda 500 GB HDD (depo)
SanDisk 256 GB SSD (Windows 20H2 + macOS Catalina Dualboot'un yüklendiği disk)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Not: Önceden PC üzerinde bip hata sesleri geliyordu onun için BIOS pilini sadece 1 kez çıkarıp tekrar taktım bu sebep oluyor olabilir mi?