masahin Kilopat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #1 Bugün sitesinden windows 10 yükledim ama mağazadan bi uygulama indirince lisans alınıyor diyor hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2015
Bugün sitesinden windows 10 yükledim ama mağazadan bi uygulama indirince lisans alınıyor diyor hata veriyor.
Bahattin Deniz Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #2 Bende de oluyor. Senin de orjinal mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2015
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Temmuz 2015 #3 Wndows Update üzerinden güncelleştirmeleri almaya devam edin, yakında düzelecektir. Ek olarak şunu deneyin: Windows + R'ye basın. Çıkan pencereye wsreset.exe yazıp Enter'a basın. Sistem sizi önebbelği sıfırlandığını belirten bir sayfaya almalı. Şimdi tekrar mağazaya girmeyi deneyin.
Wndows Update üzerinden güncelleştirmeleri almaya devam edin, yakında düzelecektir. Ek olarak şunu deneyin: Windows + R'ye basın. Çıkan pencereye wsreset.exe yazıp Enter'a basın. Sistem sizi önebbelği sıfırlandığını belirten bir sayfaya almalı. Şimdi tekrar mağazaya girmeyi deneyin.
Kürşat Çakın Hectopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 15 30 Temmuz 2015 #4 Aynı hatayı bende aldım. Recep beyin önerisi birkaç uygulama için işe yaradı. Ama diğerleri aynı hatayı vermeye devam ediyor. Son düzenleme: 30 Temmuz 2015
Aynı hatayı bende aldım. Recep beyin önerisi birkaç uygulama için işe yaradı. Ama diğerleri aynı hatayı vermeye devam ediyor.
masahin Kilopat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #5 Windows mağazası düzeltildi teşekkürler recep baltaş, technopat ekibi ve üyeler