zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 4 Ekim 2015 #11 Yapacağım kardeşim müsait olduğumda. @Murat5038 Kardeşim çalıştıra WSReset.exe yazıp entera bastım ve herşey düzeldi başka bir işlemde yapmadım. İlgin alakan için teşekkür ederim.
Yapacağım kardeşim müsait olduğumda. @Murat5038 Kardeşim çalıştıra WSReset.exe yazıp entera bastım ve herşey düzeldi başka bir işlemde yapmadım. İlgin alakan için teşekkür ederim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Ekim 2015 #12 WSreset yaptım deyince başka yönlere yönelecektim ama dediğim gibi dediklerimin hepsini denemeden yaptım diyenlere neden kızdığımı heralde anlayacaksındır. Çünkü çözümü kendi ağzıyla kaçırmış oluyorlar.
WSreset yaptım deyince başka yönlere yönelecektim ama dediğim gibi dediklerimin hepsini denemeden yaptım diyenlere neden kızdığımı heralde anlayacaksındır. Çünkü çözümü kendi ağzıyla kaçırmış oluyorlar.