1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 30 Ocak 2018 #1 Dünden beri Microsoft mağazasına ve Microsoft Edge Hesabıma giremiyorum. Bütün çözümleri denedim fakat olumlu sonuca erişemedim. Sizin Alternatif çözümünüz bulunmakta mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2018
Dünden beri Microsoft mağazasına ve Microsoft Edge Hesabıma giremiyorum. Bütün çözümleri denedim fakat olumlu sonuca erişemedim. Sizin Alternatif çözümünüz bulunmakta mıdır?
OrhunCil Kilopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2018 #2 Sorun tam olarak nedir? Parola yanlış mı diyor, yoksa uygulama mı açılmıyor?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 30 Ocak 2018 #3 Windows sürümü nedir? 1709 güncellemesini yaptınız mı?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 30 Ocak 2018 #4 Ayrıca yaptığınız adımları bütün çözümleri denedim diye geçmeyin. Neler yaptınız. [Çözüm] Windows 10 Ayarlar ve Mağaza Açılmıyor Bu konudakini uyguladınız mı misal ? Yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturdunuz mu ?
Ayrıca yaptığınız adımları bütün çözümleri denedim diye geçmeyin. Neler yaptınız. [Çözüm] Windows 10 Ayarlar ve Mağaza Açılmıyor Bu konudakini uyguladınız mı misal ? Yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturdunuz mu ?
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 3 Şubat 2018 #5 Recep Baltaş dedi: Windows sürümü nedir? 1709 güncellemesini yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Sistemimdeki sürüm 1709. THE_MILLER dedi: Ayrıca yaptığınız adımları bütün çözümleri denedim diye geçmeyin. Neler yaptınız. [Çözüm] Windows 10 Ayarlar ve Mağaza Açılmıyor Bu konudakini uyguladınız mı misal ? Yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturdunuz mu ? Genişletmek için tıkla... Burada bulunan yöntemlerin hepsini yaptım. Fakat bunlarda olmadı. OrhunCil dedi: Sorun tam olarak nedir? Parola yanlış mı diyor, yoksa uygulama mı açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Mağaza ve Microsoft Edge'ye girdiğimde bağlantı hatası veriyor fakat benim internetim bağlı.
Recep Baltaş dedi: Windows sürümü nedir? 1709 güncellemesini yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Sistemimdeki sürüm 1709. THE_MILLER dedi: Ayrıca yaptığınız adımları bütün çözümleri denedim diye geçmeyin. Neler yaptınız. [Çözüm] Windows 10 Ayarlar ve Mağaza Açılmıyor Bu konudakini uyguladınız mı misal ? Yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturdunuz mu ? Genişletmek için tıkla... Burada bulunan yöntemlerin hepsini yaptım. Fakat bunlarda olmadı. OrhunCil dedi: Sorun tam olarak nedir? Parola yanlış mı diyor, yoksa uygulama mı açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Mağaza ve Microsoft Edge'ye girdiğimde bağlantı hatası veriyor fakat benim internetim bağlı.